fredag den 14. februar 2014

TØSEHYGGE OG AFTENSMAD PÅ DEN KINESISKE MED NICOLE!


Nicole kom hjem til mig igår omkring kl. 14:15. Hun havde taget utraditionelle fastelavsboller med! Hun havde købt to forskellige, så vi kunne smage lidt forskelligt. Den ene var med hindbær skum, den anden med appelsinskum og chokolade stykker. De var så gode!

Så lå vi på min seng og hyggede os, spillede spil, snakkede og brokkede os. Præcis som det plejer at være!

Vi fandt ret hurtigt ud af, at vi begge to havde lyst til sushi. Og da jeg bor ca. 7-8 minutters gang fra den lokale kinesiske restaurant, besluttede vi os for at smutte derned til aftensmad. Deres kæmpe buffet koster kun 118 kr. i hverdagene og du får både sushi, suppe, mongolian barbecue, salat bar og tons vis af varme retter! Der er endda fri isbar bagefter!


Her ser i, hvordan min første tallerken sushi og skål suppe så ud. De har så lækker mad! Jeg må også indrømme, at det blev til to tallerkener sushi mere, to skåle suppe mere og en tallerken fyldt med varme retter. Bagefter fik jeg også en lille skål is.

Det var en virkelig hyggelig dag, og vi aftale, at vi så vidt muligt ville prøve at ses hver måned fremover!

Er du også bare vild med kinesisk buffet?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

  1. Jeg elsker kinesisk buffet, der er en rigtig godt sted i Odense, som jeg blandt andet har fejret min fødselsdag på, det er også nøjagtig ligesom det i har spist, men der er bare ikke suppe, men så steg, kartofler, og så en masse kinesiske retter og sushi og isbar og salatbar. :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Vi kunne da tage på kinesisk buffet en dag sammen med Sarah :)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!