fredag den 14. februar 2014

VALENTINSDAG + HVAD SKER DER MED VORES FORHOLD? ♥︎


Da det er valentinsdag valgte vi at lave lidt om på planerne og ses en dag før planlagt.

Det gjorde mig så ubeskriveligt glad, da han sagde ja - og at han ikke kunne vente med at se mig igen! Det var uden tvivl lige det, jeg havde brug for at høre. På trods af, at jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at holde mig beskæftiget, så jeg ikke kunne sidde og tænke en helt masse på ham.. så har det virkelig været to lange uger.

Det har været så underligt, at jeg ikke kunne dele hverdagens op- og nedture med ham. Men det kan jeg igen nu! Og det er fantastisk. Jeg kan ikke vente med at fortælle ham alle de nye ting, der er sket, i de to uger, hvor vi har været væk fra hinanden. Og så glæder jeg mig til at høre, hvad han har gået rundt og lavet.

Vi skal ikke noget specielt idag. Vi skal have snakket og puttet. Vi skal bare være glade - præcis som det er meningen, man skal være på valentinsdag. Jeg håber dog, at han vil med ned til vandet og gå en tur. Det er så dejligt at gå ture med ham, fordi han altid holder mig i hånden og gerne lytter til mig, når jeg ser fugle eller blomster rundt omkring.

Alexander er ikke kommet endnu, så jeg kan ikke give jer en fuld opdatering omkring vores forhold endnu - men det virker dejligt positivt! Kryds fingre for mig, i er de dejligste læsere end blogger kunne ønske sig!

Hvad skal du lave idag på valentinsdag?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

 1. En helt fantastisk skøn valentins aften ønskes I to unge mennesker.
  Nyd hinanden og det I foretager jer.
  Hav åbne arme og slet al gammel "nag".
  Just love:-)

  Hilsner fra Tina
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og det skal vi nok huske :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!