onsdag den 9. april 2014

ENDELIG EN MASSE FANTASTISKE NYHEDER! ♥︎


Jeg forstår ikke, hvorfor han ikke ser gladere ud på billedet.. han var vel bare lettet?

Vi have lige været til første samtale og undersøgelse på Rigshospitalet efter hans operation for kræft. Det kunne ikke have gået mere fantastisk, end det gjorde! Det går så godt for ham, som det overhovedet kan, når man tænker på, hvilken situation han står i. Vi fik grundigt forklaret, hvordan forløbet ville være de næste 5 år, hvor Alexander skal til kontrol, for at holde øje med om han får tilbagefald. Heldigvis ligger han i den kategori, hvor chancen er mindst - og hvor flest overlever! Desuden fortalte lægen, at alle der dukker op til kontrollerne, de overlever. Så det kunne virkelig ikke være bedre! Den scanning, han havde været til fredagen inden, viste, at kræften ikke havde spredt sig til andre steder i kroppen.

Den samtale var virkelig kun fyldt med fantastiske, positive nyheder!

Derfor gav jeg da en bøf på Jensens Bøfhus, der kun lægger ca. 5-10 minutters gang fra Rigshospitalet. Da det ikke virkede nok til at fejre en så vidunderlig dag, gav jeg da også lige en omgang Ta' selv softice til dessert. Når man skal fejre noget så godt, så skal man vel også gøre det ordenligt, ikke?

Udover alt det gode her, har han heller ikke ondt mere! Jeg kunne ikke være gladere på hans vejre!
Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer :

 1. Hvor er det godt at høre, at det ikke havde spredt sig! :-)

  SvarSlet
 2. Åh Katrine!!!

  Jeg havde engang en kæreste med kræft, og hold nu op hvor er jeg glad på dine vegne!!

  SvarSlet
 3. Godaften kære Katrine,

  det gør mig glad på jeres og mest på din kæreste Alexanders vegne og jo det skulle da fejres:-)

  Grunden til at Alexander ikke smiler som "en glad julegris" kan være, at den som rammes af kræft, ved det er alvorligt, MEGET og derfor siger man lige goddav til døden (får lidt døds angst), det gør at man bliver lidt tilbageholdende og mere forsigtig.
  Jeg tror det kan være lidt sådant han kan have det indeni, jeg har selv været ramt, min datter er ramt, hele min familie er døde af kræft, mange venner, kolleger og bekendte har kræft eller er desværre døde heraf.
  kræft er ikke godt og ja man kan prise sig lykkelig når det siges at det er væk, men inde bag sidder en lille skeptisk tanke: "Hvad nu hvis det kommer igen og jeg ikke er lige så heldig igen".

  Krydser alt jeg kan for Alexander og sender en lille fe af sted at passe på ham:-)
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig mest på Alexanders vegne, det er jo ham, der er gået igennem det værste og skal leve med det resten af livet :)

   Og jeg har efterfølgende snakket meget med ham om det. Det var lettelse. Han skulle lige have lidt tid til at forstå, at der virkelig ikke var mere - og at det hele ser så utroligt positivt ud for ham nu.
   Den lille skeptiske tanke er jeg heller ikke i tvivl om altid vil være der. Derfor er det også vigtigt, at han forholder sig positivt og husker at sige til, hvis han har brug for et kram eller støtte på en anden måde. Han skal på ingen måder igennem det her alene.

   Tusind tak for feen! :D

   Slet
 4. Hvor er det dejligt at høre, at kræften ikke har spredt sig og at alting ser positivt ud!! Efter sådan nogle gode nyheder forstår jeg godt, at man skal have en omgang ta' selv softice. ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, at vi ikke er alene med ideen om ,at man godt må "synde" lidt med noget ta' selv softice efter sådan en omgang! :) Og tusind tak for de ellers søde ord :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!