fredag den 25. april 2014

I VIL HAVE BOGANMELDELSER!

books

Som de fleste af jer skønne læsere nok har opdaget, så spurgte jeg jer på Facebook om i var interesserede i boganmeldelser her på bloggen. Det var der en god del, der sagde ja til (i hvert fald i forhold til, hvor mange læsere, jeg har), derfor vil der fremover komme boganmeldelser, når jeg har læst en bog.

Det gør mig virkelig glad, at forslaget blev modtaget så positivt, da jeg faktisk startede med at skrive en del boganmeldelser ved bloggens begyndelse. Det er noget, jeg desværre faldt væk fra, da jeg havde utroligt få læsere i starten og derfor ikke fik feedback på de anmeldelser, jeg skrev. Men det har heldigvis ændret sig nu, så jeg håber at kunne inspirere en masse af jer til nogle fantastiske læseoplevelser - og selvfølgelig råde jer væk fra de mindre gode bøger, jeg har fået færten af.

Det betyder altså, at jeg ret ofte vil skrive om bøger. Dog vil jeg ikke skære ned på alt mit andet indhold - der kommer bare lidt ekstra. På den måde håber jeg, at jeg kan sørge for, at alle mine læsere stadig er tilfredse. Eller må i jo skrive en kommentar, så kigger jeg på det!

Er du for eller imod boganmeldelser på bloggen?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

  1. Jeg syntes helt klart, at det er en super god ide! :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tænkte jeg nok, at du ville synes.. du elsker jo også bøger! ;)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!