torsdag den 1. maj 2014

BRIDGET JONES, ENDELIG ER DU MIN!


Siden min veninde Kamilla fra bloggen Kærlighed, shopping & tøseting begyndte at skrive om Bridget Jones bøgerne har jeg lovet mig selv, at de bøger skulle jeg selvfølgelig have fat i. Filmene om Bridget og hendes dejligt akavede liv har altid haft en speciel plads i mit hjerte, så egentlig er det lidt underligt, at jeg endnu ikke har fået læst mig igennem den skrevne udgave.

Men hvordan kan man udskyde købet af to bøger, som man har ønsket sig i lang tid, når de kun koster 10 kr. stykket i Kvickly? Det kan man jo heller ikke! Så de blev købt, slæbt hjem og lagt fint frem til "photoshoot", så de kunne blive vist frem her på bloggen.

Desværre havde de ikke 3'eren til en ordentlig pris. Den kostede 150 kr., hvilket jeg helst ikke vil give for en dansk bog, der er købt i Kvickly.

Jeg kan lige forestille mig, at jeg ligger i på et vattæppe i solen med en af mine nye tøsebøger og bare nyder det gode vejr. Det er næsten den bedste måde, man kan bruge til tid, ikke?

Er Bridget Jones bøgerne så gode, som alle siger, de er?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

 1. Jeg syntes de er så hylende morsomt, og jeg lå og grinte flere gange! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig virkelig også til at læse dem :D
   Når jeg er færdig med Fifty Shades of Grey serien, så er der ingen tvivl om, at Bridget Jones hun bliver læst lige med det samme ;)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!