fredag den 9. maj 2014

DOWNLOAD FIFTY SHADES OF GREY #1 GRATIS!Efter jeg havde udgivet min anmeldelse af Fanget (første bind i Fifty Shades trilogien), blev det kommenteret, at jeg meget gerne måtte finde en gratis udgave af bogen. Det forstår jeg udemærket godt! Hvis man ikke er helt sikker på, at bogen vil falde i ens smag, så er det altså virkelig ærgerligt at gå ud og investerer en masse penge i sin egen kopi.

Det undre mig lidt, at jeg ikke har gjort det før.. men nu, hvor jeg ejer bøgerne - så fortryder jeg det på ingen måde ikke! Det er en fantastisk historie, som jeg kun kan opfordre alle til at læse!
Især, hvis du elsker kærlighed, mysik, action og erotik i en stor og vidunderlig blandning!

Er du stadig i tvivl, kan du læse min anmeldelse af bogen lige her.
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Åh jeg elsker fifty shades of grey!!♥ blev faktisk færdig med 3'ern her i onsdags, og nu har jeg den følese man får efter alle gode bøger, hvad skal jeg nu stille op med mit liv :))♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har så evigt ret! Jeg er ikke engang begyndt på en ny bog endnu.. det kan jeg simpelthen ikke! :)

   Slet
 2. Det er nogle virkelig gode bøger faktisk! Jeg blev introduceret til dem på min efterskole, hvor min roomie var gang i at læse dem... Jeg er dog ikke kommet så lang fordi jeg læser på min ipad, og jeg fortrækker altså den gammeldags metode. Men fedt, fedt at du har fundet dem gratis!

  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg foretrækker helt klart også den gammeldags metode! Det er den måde, jeg har læst dem på :) Men jeg vil da helt klart give mine læsere mulighed for at læse bøgerne, hvis de er i tvivl om hvorvidt det er noget for dem - derfor den gratis version :D

   Slet
 3. Har aldrig læst bøgerne, hm.
  Men der må gerne snart komme en film... haha ;-)

  //Camilla Christine ♥ ♥
  www.blogbycc.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Bøgerne kan kun anbefales! De er SÅ gode! :)
   Og filmen kommer valentinsdag næste, så der er laaaang tid igen :/

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!