lørdag den 10. maj 2014

HVORFOR ER DER SÅ STILLE?

Jeg ved godt, at der er lidt mere stille her på bloggen, end der plejer at være. Jeg har ikke haft det store overskud til at smide en masse indlæg efter jer, men jeg kan afsløre, at jeg alligevel har nogle super indlæg oppe i ærmet til jer!
Der er både anmeldelser af de sidste to bøger i Fifty Shades of Grey trilogien og noget med et tag.. hmm, gad vide, hvad det går ud på? Jeg kan fortælle, at der i hvert fald vil være smukke billeder af smukke bøger.

Det skyldes, at jeg får brugt en masse af min energi på noget, der hedder Stifinder tre gange om ugen, hvor jeg bruger de andre to hverdage til at få ladet op igen - og selvfølgelig læst en masse, så jeg har noget at fortælle jer om her på bloggen.

Jeg håber, at i vil være lidt tålmodige, for jeg gør mit bedste for jer - knus!
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Du skal udgive indlæg i dit tempo. Og er du inde i en periode med lav aktivitet er det sådan det er! Vi vil hellere have kvalitet frem for kvantitet! Og jeg går i hvert fald ingen steder! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for - og det betyder meget for mig :) Tak! :)

   Slet
 2. Følger dig nu. :-)

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Goddag Katrine,

  du bor vist også her på Sjælland.
  I weekenden afholdes det skønne Ledreborg Livsstilsmesse, måske du kunne tænke dig a komme med. Vi har skaffet en bunke fribilletter, som du kan vinde på bloggen lige nu:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/ledreborg-livsstilsmesse-fribilletter.html

  Bedste hilsner fra Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej :)

   Du har helt ret i, at jeg bor på Sjælland.
   Jeg er virkelig ked af, at jeg først har fået set din kommentar nu, for der er ingen tvivl om, at jeg nok ville have nydt en livsstilsmesse :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!