søndag den 27. juli 2014

I WANT NEW CLOTHES!

Summer tops - want!

Jeg begik den enorme fejl at tage et smut forbi H&M's hjemmeside.. I ved.. Bare sådan for lige at kigge og få lidt inspiration. Det endte dog med at jeg smed alt for meget i kurven og købte intet. Jeg endte dog med at gemme alle tingene via Polyvore, så jeg kan lave drømmeagtige outfits, for at tilfredsstille mine behov.

Godt nok har jeg lige haft fødselsdag, så jeg har fået lidt fødselsdagspenge, men jeg sparer sammen til en mini bærbar til skolebrug.. så at købe en masse nyt tøj ville ikke ligefrem hjælpe på det. Dog prøver min hjerne at overbevise mig om, at det ville gøre det lettere for mig at starte i en ny klasse på en ny skole - men hvem ved? Det er sikker akkurat lige så slemt i nyt tøj, som det ville være i gammelt.

Eller hvad tror i?
Image and video hosting by TinyPic

10 kommentarer :

 1. Uh, jeg skal heller aldrig kigge på h&ms hjemmeside, fordi der altid er noget som jeg vil have! :D Men hvis du skulle ombestemme dig og køber noget af tøjet, så vil jeg bare lige fortælle af min mor, de sidste to gange hun har bestilt tøj online fra dem, der fik hun email om at de ikke kunne trække pengene, og den ene gang sendte de det alligevel, og så måtte hun betale på posthuset, da hun selvfølgelig havde pengene, og anden gang sagde de igen (da hun bestilte noget mere tøj) at der igen ikke kunne trækkes penge, og de ville prøve igen, hvor de igen ikke kunne, på trods af at der var penge på hendes konto, og det samme prøvede jeg for en del tid siden, rigtig ærgeligt, når man forventer at få nyt tøj :/

  Ville i hvertfald lige sige det til dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det værste ved deres hjemmeside er, at det aldrig giver et realistisk billeder over, hvad de har i butikkerne. Jeg kan altid finde en laaaang liste af ting, jeg vil have, men så har de ikke noget som helst af de i butikkerne. Så bliver jeg altså sur..

   Det er kun sket 2 gange, at jeg har købt noget på deres hjemmeside, og der har også været lidt problemer med betalingen.. Så jeg vil helst ikke købe derfra.. Desuden køber jeg sjældent tøj online, fordi jeg ikke ved, hvordan det sidder, eller hvilken størrelse jeg skal bruge - det svinger nemlig meget :/

   Men tak for advarslen! :D

   Slet
 2. Jeg tror at det kommer an på hvordan du har det med tøjet. Er det noget hvor du føler dig tilpas og dig-agtig, så tror jeg helt ærligt at det er lige meget om det er nyt eller gammelt. Sådan har jeg det i hvert fald :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt sikkert ret! Problemet er nok mest, at jeg aldrig føler mig helt tilpas i mit eget skind.. Jeg føler mig som en hval konstant, måske bare lidt mindre, når tøjet er flot. Og så har jeg en åndssvag ide om, at folk, der ikke kender mig, dømmer mig på min vægt, fremfor hvem jeg er.. Jeg ved det er dumt :S

   Slet
  2. Det er ikke dumt - der er mange der har det på den måde. Jeg har det selv sådan ind i mellem, så kender godt følelsen.

   Men ud fra de billeder jeg har set af dig, så synes jeg bestemt ikke at du ligner en hval - og hvis du insisterer på at du er en hval, så er du i hvert fald en sød en af slagsen! Jeg synes rigtig godt om dig, ud fra det jeg har læst.. Og jeg tror at det siger mere om hvem du er, end om din vægt! :)

   Slet
  3. Det er virkelig, virkelig sødt af dig! :)
   Jeg kan godt gå med til en sød hval.. så lyder det ikke så slemt :P Det hjalp da i hvert fald en hel del på humøret, og jeg skulle da også lige vise alle omkring mig din skønne kommentar! Uha.. jeg er så glad for, at du skriver det.. det er jo den rigtige måde at tænke på :)

   Slet
 3. Er sikker på at det nok skal gå kære Katrine ♥
  Jeg laver det samme fortiden. Bruger hele dagen på at ligge tøj - som jeg ikke har råd til - ned i kurven og så er det super svært bare at lukke det ned igen når dagen er slut... ;D

  Kram ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Selvfølgelig skal det nok gå, men jeg er bare så nervøs, og jeg ed bare, at det bliver en ubehagelig oplevelse at starte igen :(
   Hahahah! Jeg troede helt ærligt, at jeg var en af de eneste, der gjorde sådan noget! :P Man bliver jo bare så øv, når man skal overtale sig selv til at lukke siden ned igen uden at købe noget overhovedet..

   Slet
 4. Super søde sager, du har fundet dig der! :-)

  Du skal være hjertelig velkommen til at kigge forbi -
  Knus Michelle Eckert // michelleeckert.bloggersdelight.dk ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Og jeg vil da meget gerne kigge forbi!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!