tirsdag den 12. august 2014

GALAXY NEGLEDESIGN + HVORDAN GJORDE JEG?


Jeg er SÅ stolt af de her negle! Det er første gang, at jeg har forsøgt mig med de mega seje galaxy negle. Normalt bliver de jo lavet med lilla farver, men var mere i humør til noget grønt/blåligt. Derfor blev det jo så de farver, jeg valgte at arbejde med.

Det overraskede mig, at det var så nemt, som det var. Jeg havde regnet med at få neglelak ud over det hele, og at jeg minimum skulle bruge et par timer. Men næ nej. Det tog 40 minutter, og jeg skulle kun rense lidt omkring neglebåndene på højrehånd. fedt!


Som baggrund brugte jeg en mørkegrønne lak med lysegrøn shimmer. Jeg havde valgt OPI Live And Let Die. Bagefter duppede jeg let med en mørkeblå lak, der havde en smule lysere blåt shimmer i. Der havde jeg valgt OPI Yoga-ta Get This Blue.

Jeg ved godt, at baggrunden har en anden farve på billedet herunder, men jeg tænkte, at det var vigtigere, at neglelakkerne havde den rigtige farve, ikke?


Derefter duppede jeg China Glaze Re-fresh Mint, OPI Green-wich Village og OPI Jade Is The New Black oven på for at skabe "galakserne". Jeg brugte bare små stykker køkkensvamp på ca. 5 x 5 mm. og en pincet til at duppe farverne på.

For at afslutte designet lagde jeg et godt lag af OPI Pirouette My Whistle for at give en illusion af stjerner. I mine øjne blev det så fint! Og fordi, at jeg elskede designet så meget, brugte jeg endda OPI Top Coat, så det kunne holde så lang tid som muligt.
Det fik da også lov til at blive på neglene i hele 5 dage!

Er du også bare helt skør med galaxy negle?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

  1. Wow hvor ser det fedt ud :-D Rigtig fin blog!

    www.kunsanne.blogspot.dk

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!