onsdag den 20. august 2014

HJÆLP EN TVIVLENDE BLOGGER (MIG)!

Okay.. Jeg må indrømme, at jeg føler, at bloggen er kommet lidt på vildspor. Der er måske lidt for meget neglelak i forhold til det øvrige indhold. Jeg har ikke den store lyst til at skære ned på mine neglerelaterede indlæg, da jeg har erfaring med, at der alligevel er en god del af mine læsere, der godt kan lide dem.
Det er også bare 100 år siden, at jeg har skrevet nogle indlæg om shopping. Savner I dem? 

Så hvad vil I? Skal jeg have to indlæg klar til jer et par gange om ugen i de perioder, hvor jeg måske har tendens til at skrive flere neglerelaterede indlæg?

Hvad med mine bogrelaterede indlæg? Var de godt eller skrot? Jeg elskede at dele mine læse oplevelser med jer, men jeg fik ikke vildt meger respons. Desuden havde jeg færre besøgende, når jeg skrev om bøger.. betyder det, at I måske ikke er så interesseret i det

Hvilke indlæg kan I egentlig bedst lide?
Hvilke indlæg synes I, at der mangler her på bloggen?
Hvilke indlæg vil I måske gerne se lidt færre af?

Til sidst vil jeg egentlig bare opfordre jer til at smide en kommentar med ris og ros en gang imellem, da det gør det meget lettere for mig at tilpasse bloggen efter mine læsers ønsker. Jeg blogger trods alt ikke kun for mig selv, men også for jer.

14 kommentarer :

 1. Jeg elsker dine personlige indlæg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg virkelig glad for, og jeg har planer om en hel del flere! :D

   Slet
 2. Hejsa..

  Først tror jeg du skal finde ud af hvorfor du blogger. er det for di egne skyld eller fordi du synes det er sjovt at andre kigger med.. Jeg blogge personlig mest for min egen skyld, det er kun et bonus når nok kigger med..

  Jeg er personligt mest til de personlige indlæg, hvis en blog kun handler om neglelak kan jeg hurtig miste interessen. Jeg synes selv en god kombi af forskellige ind er fedeste, men det er jo dig som blogger som selv skal bestemme hvordan din blog skal være, ellers kan det jo ende med du også selv mister lysten.. :D

  Ved ikke om det hjælper dig..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg blogger netop for begge dele. Jeg elsker at kigge på min blog og se tilbage i tiden. Se tilbage på mine oplevelser, se tilbage på mine læste bøger eller negle for den sags skyld. Samtidigt er jeg rigtig glad for at så respons, kommentarer osv. Jeg er virkelig glad, når jeg får en kommentar om, at jeg har inspireret en af mine læsere - for det vil jeg selvfølgelig meget gerne gøre.

   Jeg forstår udemærket, at man hurtigt kan miste interessen, hvis en blog kun handler om ting - især en ting, som neglelak. Det bliver hurtigt ensformig - hvilket jeg prøver meget på, at min blog ikke skal blive,

   Det hjælp mig i den grad, da du skrev, at jeg kunne ende med at miste lysten, hvis jeg ikke bare blogger om det, jeg selv gerne vil. Det kunne være grunden til at jeg har haft "off" perioder her på bloggen før :)

   Så mange tak! <3

   Slet
  2. Synes det vigtigste er at man mærke efter og skriver om de ting man har lyst til. Det er din blog og du bestemmer.. :D

   Slet
  3. Du har selvfølgelig ret i, at det er min blog, og jeg bestemmer.. meeen.. jeg vil jo også gerne gøre mine skønne læsere glade og tilfredse :)

   Slet
 3. Jeg må indrømme at shopping indlæg ikke er mine favoritter. Der er jeg meget mere til negle, bøger og de der personlige indlæg du har. Men jeg læser dem og bliver ind i mellem inspireret, så jeg savner ikke shopping-indlæggene men jeg vil gerne læse dem alligevel :)

  For min skyld behøver du ikke lave noget om - jeg er helt vild med din blog som den er i øjeblikket! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er glad for, at du er ærlig! Og nok en smule mere glad for, at du ville læse shopping indlæggene alligecvel (jeg skal jo også være ærlig) d:
   Jeg ved, at du kan lide mine indlæg om bøger, og jeg har lovet dig flere, de kræver bare mere arbejde.. så de kommer - bare ikke så ofte! Jeg går i gang med en boganmeldelse lige nu! :D

   Din sidste kommentar kan jeg dog bedst lide :D

   Slet
  2. Man kommer længst med ærlighed i hvert fald! :)

   Det er også helt fair at indlæg om bøger ikke kommer så ofte, for hvis der kom et hver eller hver anden dag, så ville de ikke kunne være gennemarbejdet, og det er lidt kedeligt at læse i længden - så tag endelig den tid du skal bruge! (Ps. vil gerne høre om organiseringen i din bogreol :D )

   Slet
  3. Du har helt ret! :)
   Jeg kan godt lide at kunne åbne og lukke og redigere lidt i mine boganmeldelser.. ellers får jeg simpelthen ikke det mest væsentlige med - hvilket jeg synes er vigtigt :)

   Og hvad du ønsker, skal du få ;)

   Slet
 4. Kære Katrine,

  jeg synes du er en skøn ung kvinde og jeg kan godt lide din blog, som jo er en slags visuel dagbog for du og os læsere.
  Jeg kan bedst lide dine personlige indlæg i kombination med neglelak, bøger, oplevelser.
  Men jeg synes, at du skal gøre det som du selv synes og som du magter det med studie osv. du også skal passe.

  Held og lykke videre frem med din blog.

  Ps. min stakkels datter Maria er igen indlagt og i går opererede de igen en ny hofte ind. Så hun har ondt og må alt det igennem igen.

  Hilsner og alt vel til du og kæresten.
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina,

   Endnu engang tusind tak for en skøn kommentar. Som jeg har sagt før, så får de altid smilet frem. Jeg er virkelig glad for, at du godt kan lide kombinationen af indlæg, der er her på bloggen.
   Derudover er jeg lettet over, at du nævner studie.. det er jo 3.G igen, og denne gang vil jeg uden tvivl sætte meget mere tid af til lektier, da jeg utroligt gerne vil komme ud med et godt snit - derfor kunne bloggen hurtigt komme om i baggrunden..

   Jeg sender en masse gode tanker til Maria - du må endelig hilse hende og sige god bedring fra mig :)

   Slet
 5. Jeg kender godt til det med at man følger at man er lidt på vildspor med sin blog. I starten skrev jeg stor set kun om bøger, men nu synes jeg at jeg skriver mere om mere mit hverdags liv end om bøgerne.

  Jeg kan ret godt lide dine personlige/hverdags indlæg, og dem med bøger, opskrifter, film oplevelser og shopping. Jeg går ikke op i neglelak, så de indlæg siger mig ikke rigtig noget, men andre skønheds indlæg kan jeg godt lide, hvis det er noget med makeup eller noget helt andet.

  Jeg håber at det hjalp lidt :).

  Marie // http://laesehestendks.wordpress.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan rigtigt godt lide din blog og følger selvfølgelig med (også selvom jeg selv er en spasser til at huske at kommentere.. ups) :)

   Det er helt fair, at du ikke går op i neglelak :) Alle er jo ikke ens, derfor prøver jeg at få balanceret mine indlæg lidt mere.. nu kan jeg jo godt lide at vise mine negle frem, så det vil jeg helst ikke skære helt væk, men jeg tænker, at det kan hjælpe på det, ved at jeg skruer op for dosen af mine andre slags indlæg :)

   Det hjalp helt klart - tusind tak! :D

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!