tirsdag den 19. august 2014

CHINA GLAZE - MRS. CLAUSTADAAAH!

Her ser I et nyt medlem i den lille familie, der hedder "Katrines yndlings lakker". Jeg fatter virkelig ikke, at jeg har kunne lade den stå i den mørke skuffe i mindst et år, før jeg lagde den på neglene. Det er... det er.. blasmefi!

Grunden til, at den bare har fået lov til at gemme sig i mængden, er, at jeg troede, at den var lyserød. Det er så sjældent, at jeg bruger lyserød neglelak. Men jeg fik åbenbart en hjerneblødning - og prøvede den på.

Wow, bazuga, wow! Den er så smuk. Basen er en rød jelly, og så er den bare spækket med sølv glimmer. Det, at glimmeret er sølv, bliver fint kamufleret af den røde base. Det ser super lækkert ud!


Til sidst skal jeg jo lige nævne de "kedelige facts".
Der er brugt 2 lag på billederne, og den tørrede i et helt okay tempo. Udover det, så er den altså bare smukkest i indirekte lys, som mine billeder er taget i. Hvis lyset bliver mere direkte, så kommer der et bare lyserøde undertoner frem, som jeg ikke synderligt bryder mig om.

Nu skal vi jo også huske, at det er en lak fra en jule kollektion, derfor er den vel designet til vinteren mørke? Derfor er den smukkest i indirekte lys? Hmm..

Hvad siger I til Mrs. Claus?

4 kommentarer :

 1. En rigtig fin lak!! Men jeg fik lyst til at tegne et lille juletræ på en negl, pga farven. Kan godt lide den, men jeg ville nok selv kun bruge den til jul :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er virkelig fin :D Jeg kan godt forstå, at du nok kun ville bruge den til jul.. dog er det ikke ligefrem til mest "julede" røde i hele verden, men den er smuk, især i juletiden!

   Slet
  2. Jeg er generelt meget til rød neglelak, og laver mange ting med røde negle.. Men synes at glimmeret gør den mere julet, end en almindelig rød er :)

   Slet
  3. Det kan du nok have ret i! Det er helt sikkert også sådan for de fleste.. jeg er bare glimmer tosset :P

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!