onsdag den 27. august 2014

NY BOG: ISLA AND THE HAPPILY EVER AFTER
Jeg har simpelthen været så spændt på, hvornår den her bog ville ende i min postkasse - og nu har jeg den! Jeg forudbestilte den hos bookdepository.com tilbage i april, så den har været længe undervejs. Og hvor er den bare ventetiden værd!

Det er en af de smukkeste i min samling, og den har allerede fået en plads på hylden med mine højst elskede bøger, hvor Stephanie Perkins to andre bøger selvfølgelig også står.
Dog må jeg indrømme, at jeg endnu ikke har fået læst nogle af hendes bøger endnu, men jeg glæder mig meget. Jeg har aldrig hørt eller læst om nogen, der ikke lovpriste hendes værker til skyerne.

De skulle være fantastisk, sukkersød og kærlighedsfyldt chick lit - amazing, right?

6 kommentarer :

 1. Vil ellers meget gerne have anmeldelse af serien :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer der helt sikkert også! Jeg skal bare lige have læst dem :D

   Slet
 2. Jeg så forresten din kæreste springe over en lav mur for at komme til sit gymnasium, mens jeg kom cyklende... En lidt sjov oplevelse når jeg nu kunne kende ham ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ved ikke lige helt, hvordan jeg skal svare på det her.. Både mig og Alexander synes, at det er lidt mærkeligt. Det er især underligt, at det er min kæreste, der er blevet genkendt, når jeg selv aldrig er blevet det. Hmm..
   Men fedt! Tror jeg? :)

   Slet
 3. Hvor lyder den fantastisk! Helt misundelig, og stensikkert en bog der skal på min wish-list :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig heeeeelt vildt til læse den! På ønskelisten med den d:

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!