tirsdag den 26. august 2014

OPI DS LAPIS

Indirekte sollys

Direkte sollys

Som i nok har læst fra overskriften, så viser jeg jer OPI DS Lapis idag. Lapis er fra OPI's Designer Series efterår 2013. Hver år udkommer to lakker mere til serien. De er lidt dyrere end de normale OPI lakker, da de indeholder diamant støv. Du kan læse lidt mere lige her.
I 2013 udgav OPI to tekstur lakker, hvilket vil sige, at de er lidt mere rå, og at de tørrer matte. Nogle elsker det look, nogle gør ikke. Personligt elsker jeg det, men lige den her lak er altså smukkest med top coat. Derfor har jeg lagt et enkelt lag top coat på billederne.

Man behøver kun et enkelt lag for at få lakken til at dække helt, og så tørrer den dejligt hurtigt. Selv med top coat holdte lakken kun 2 dage før, at der kom ret store chips i, hvilket jeg er ret skuffet over - men det er altså en smuk farve!

Har du prøvet OPI's DS lakker?

6 kommentarer :

 1. Jeg har aldrig prøvet det mærke, men det er da en super lækker farve og så med glimmer i :D

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Du burde virkelig prøve OPI :)
   De laver super lækre farver, der tørrer hurtigt og holder længe. Desuden lugter de ikke helt vildt grimt, og deres børster er fantastiske.
   Hvis det er, kan jeg lave et indlæg omkring, hvor man kan finde de billigste OPI på nettet? Det kan jo være latterligt dyrt, at gå ned i Matas' begrænsede udvalg og købe en neglelak til 125 kr.!

   Slet
 2. Har ikke prøvet deres lakker, men wow hvor er den farve fin! :-)

  Kig gerne forbi!
  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Du burde virkelig prøve dem, hvis du bare er den mindste smule vild med neglelak. Kvaliteten er fantastisk, og hvis du tænker på pris, så kan jeg sagtens lave et indlæg omkring, hvor man kan købe OPI til billige penge, som jeg nævnte i kommentaren oven over :)

   Slet
 3. Jeg ELSKER OPI, og jeg elsker DS. Denne er rigtig smuk! Har fire andre, men må da få fingrene i denne :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal helt klart have fingrene i den! Jeg fik den af min kæreste, han fandt den til 70 kr. inkl. fragt på Ebay :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!