søndag den 31. august 2014

"THE LAST LETTER FROM YOUR LOVER" AF JOJO MOYES

 "The Last Letter from your Lover" af Jojo Moyes, fra forlaget Hodder & Stoughton, udgivet i 2012 (originalt udgivet i 2011).

1960. På papiret har Jennifer Sterling det hele. Hun lever et liv svøbt i luksus sammen med hendes rige mand. I virkeligheden ser det ikke helt sådan ud. Hun er forelsket over hoved og hale i en anden mand, der vil have hende til at risikere det hele for, at de kan få et liv sammen.

2003. Ellie Haworth er forelsket i en meget charmerende forfatter. Selv er hun journalist for en national avis. Hun burde være lykkelig.. Men hendes karriere smuldre lige så langsomt imellem hendes hænder, og manden hun elsker tilhører en anden.

De to kvinders liv bliver viklet sammen, da Ellie opdager nogle hede kærlighedsbreve fra 1960'erne.

"Know this at least: somewhere in this world is a man who loves you... A man who has always loved you and, to his detriment, suspects he always will."

Hvordan fortæller jeg bedst præcis, hvor meget jeg elskede den her bog? Det var jo et vidunderligt og frusterende kærlighedseventyr. Nej. Det var to kærlighedseventyr, der langsomt, men alligevel pludseligt, bliver viklet ind i hinanden.

Du får et utroligt velskrevet indblik i begge kvinders liv, da der er skiftende synsvinkel ud igennem hele bogen. Dog er der ingen tvivl om, at jeg er størst fan af Jennifer Sterlings historie. Den er virkeligt hjerteskærende, og som nævt tidligere: frusterende!
Hvorimod Ellie Haworth for det meste bare er frustrerende, og man river sig nogengange i håret, da hun bare træffer nogle møg valg engang imellem.

Det er dog ikke en negativ ting. De to kvinder skaber en kontrast, som jeg ikke har oplevet i andre bøger. Jeg var fanget hele vejen igennem bogen, fra side 1 til side  489.

Jeg kan godt mærke, at jeg kommer til at spoile det bedste ved bogen, hvis jeg fortsætter, så jeg må hellere stoppe her.
5 STJERNER
 

Smid endelig en kommentar, hvis du har læst "The Last Letter from your Lover" eller overvejer at gøre det nu!
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Jeg skal så meget ud og have fat i den bog!! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Køb den, køb den, køb den! :D

   Slet
  2. Jeg har lige købt to nye i weekenden - desværre ikke den. Men den er helt sikkert på min liste til næste gang jeg skal have nye bøger! :D

   Slet
  3. Men du har da i det mindste købt "Mig før dig", som også er en fantastisk bog! Så jeg er sikker på, at du nok skal klare dig indtil, at "The Last Letter from your Love" kan komme hjem i din bogreol :)

   Slet
 2. Jeg overvejer da helt klart at læse den nu! Det lyder super god og spænde! Findes den også i en dansk udgave? :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er virkelig spændende! Og selvfølgelig er den oversat til den :) Der hedder den "Det sidste brev fra din elsker" :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!