mandag den 1. september 2014

JEG ER SYG (IGEN) + LIDT UPDATE!

Som de trofaste læsere nok har læst sig frem til, så er jeg bare utroligt heldig. Jeg mener helt ærligt.. hvor mange fanger lige to sygdomme efter hinanden? Først var jeg igennem den lidt mere alvorlige tur (klik her), og nu er jeg da blevet forkølet. Bare fantastisk!

Selvom jeg har været godt snottet siden lørdag, så afholdte det mig ikke fra at kæmpe med vejret under hver eneste time idag. Er der noget værre, end at sidde midt i en time og samtidigt have desperart brug for at pudse næse?

Men nu er dagen da heldigvis overstået, og jeg sidder lige nu under min dejligt varme dobbeltdyne med min bærbar på skødet. Jeg er i fuld gang med at planlægge en masse indlæg til jer, som vil blive udgivet i løbet af ugen. Jeg lovede jer jo, at jeg ville gøre mit bedste for at holde gang i bloggen på trods af, at jeg er startet i 3.g (igen).

Om lidt vil jeg hive fat i Allegiant (Divergent #3) af Veronica Roth, da jeg i bussen på vej hjem fik læst Insurgent (Divergent #2) af Veronica Roth færdig.


Inden jeg smutter vil jeg lige fortælle jer lidt af det, som jeg sidder og planlægger til jer:
En anmeldelse af Insurgent (Divergent #2) af Veronica Roth
Jeg vil vise nogle fine glimmer negle frem
Noget kærestefnidder, som I virker til godt at kunne lide
Og til sidst har jeg noget "spørgerunde" i tankerne.

Indlæggene og bogen kalder!

8 kommentarer :

 1. Hvor er du uheldig altså søde. Men altid noget at det "bare" er en forkølelse denne gang. Håber du snart er helt rask igen!

  Og det lyder virkelig som nogle spændende indlæg du har planlagt. Glæder mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep.. Det er bare mit held.
   Og helt klart! Jeg vil meget hellere bare være forkølet! Så kan man i det mindste gå i skole og fungere nogenlunde normalt :)

   Det er jeg glad for! Så håber jeg bare ikke, at de skuffer, når de bliver udgivet d:

   Slet
 2. Er også lige blevet syg, det er træls. Ville super gerne læse divergent, men skal lige læse splintert og all souls triologien først <3

  www.wordsbychristina.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, noget møg... God bedring! :)
   Det er altid lækkert med en lang to-read liste :) Og jeg kan kun abefale Divergent, dog er Insurgent ret svært at komme ind i (ca. de første 100 sider), men derefter flyver man bare igennem den :)

   Slet
 3. God bedring :) Håber snart du får det bedre :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Rigtig god bedring søde! <3

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!