lørdag den 23. august 2014

UDE AT NYDE NATUREN MED VOVSERNE


Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker efterår. Det er den årstid, der falder mig mest naturligt at befinde mig i. Vinden, regning og det grå vejr er bare lige mig. Selvfølgelig synes jeg, at regnvejr er noget værre lort, når jeg skal noget - men er det ikke bare skønt at kunne gå en tur i regnen og så komme hjem, få en god kop te og læse i en god bog?

Nu regnede det godt nok ikke, da mig og Alexaner var ude at gå med tøserne. Tilgengæld blæste det virkelig meget. Vinden føltes selvfølgelig kraftigere, fordi vi gik nede ved vandet. Tøserne elskede at løbe imod vinden med åben mund.
Skøre vovser!


Selvom de ikke fik lov til at gå i vandet, fik de vist alligevel rimelig våde poter. Det skyldes selvfølgelig, at de løb og hoppede rundt i det våde (og meget lugtende) tang, der lå i lige i vandkanten.

Hvad synes du om efterårsvejret?

10 kommentarer :

 1. Nååh, hvor er de søde :-) Fifi elsker også at være ved vandet.
  Jeg elsker efteråret, og syntes det er skønt at det allerede er efterårs vejr.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :D Det tror jeg, at de fleste hunde gør. De er så skønne, når de leger i vinden d:
   Og efteråret har bare at blive.. jeg har hørt noget om, at varmen vist skulle komme igen :(

   Slet
 2. Sikke nogle total skønne billeder! :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Jeg synes også at efteråret er helt fantastisk. Det er endnu ikke for koldt til at man kan gå en tur, men det er heller ikke så varmt at man ikke gider have tøj på. JEG ELSKER DET, og jeg elsker specielt regnen. Selvom jeg sommetider bliver i lidt dårligere humør af regnen, så elsker jeg alligevel den særlige stemning der følger med regnen. At man kan gå en tur og blive gennemblødt, og så kommer hjem og hoppe i noget tørt, varmt og hyggeligt tøj, sætte sig i sofaen med et tæppe, en varm kop kakao og så enten en god film eller en god bog. Det er så skønt!!

  SvarSlet
  Svar
  1. De ord var som snuppet ud af min mund.. du har ingen anelse om, hvor mange gange jeg er kommet med præcis den tale, når jeg har skulle overtale nogen til at elske efterår! :D Jeg sad bare med et smil og nikkede, imens jeg læste ting kommentar. Det hele er så sandt. Selv det med at elske regn - på trods af, at det nogengange sænker ens humør..
   Vi er faktisk ret ens, os to ;)

   Slet
  2. Jeg tror du har ret i at vi faktisk er ret ens ;)

   Slet
  3. Ja det er vi - men jeg synes bestemt ikke at det er dårligt :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!