torsdag den 4. september 2014

MIT DRØMME SOVEVÆRELSE ♥

Det kommer nok ikke bag på nogen, at mig og Alexander utroligt gerne vil flytte sammen, og at vi så småt er igang med at få planlagt, hvor vi skal bo, hvornår og alt det der. 

Derfor har jeg helt vildt svært ved at holde tankerne, fingrene og tasterne væk fra Ikea. Kataloget lægger fremme på mit skrivebord, og det er fyldt med noter og understregninger. Jeg har også lavet en skøn huskeliste på deres hjemmeside over de ting, som jeg godt kunne tænke mig, når vi flytter hjemmefra sammen.

Selvfølgelig skal det også være noget, som Alexander vil kunne lide, men heldigvis er hen ret afslappet omkring alt det der indretning. Jubii! For hvis der er noget, jeg elsker at hygge med, så er det virkelig indretning og farver.

Dream bedroom

Jeg har lige leget lidt med Polyvore, hvor jeg har sammensat mit drømmesoveværelse. Selvfølgelig er det ikke præcis sådan, jeg forestiller mig det, da det er umuligt at lave med de billeder, man kan finde på Ikea's hjemmeside, og Polyvores begrænsede muligheder.
Dog passer atmosfæren, farverne og møblerne!

Er du flyttet hjemmefra? Hvordan var det?
 Image and video hosting by TinyPic 

4 kommentarer :

 1. Jeg er flyttet hjemmefra i 2 omgange. Begge gange har det været helt vildt fedt! Elsker at bestemme hvordan alle rum i er hjem ser ud og ikke kun et enkelt værelse! Kan godt forstå du glæder dig til det :)

  Dit billede der rigtig godt ud. Hyggeligt soveværelse! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig helt vildt til at bestemme, hvordan det hele skal se ud :D Selvfølgelig skal Alexander også være med til det, men han er heldigvis så nem :)

   Er det let at få det til at hænge sammen økonomisk? :) Det er det eneste, jeg er nervøs for..

   Tak! :D Jeg håber, at jeg en dag vil kunne smide billeder op på bloggen af det "rigtige" soveværelse d:

   Slet
  2. Det er fordelen ved at finde en partner som har samme smag. Det er nemt at indrette og blive enige om hvordan det skal se ud! :D

   Jeg vil sige at hvis man er ærlig overfor sig selv hvad angår penge, og at man ved at der er grænser for hvor meget ens økonomi rækker til, så er det relativt let. Men det kommer an på hvordan man er. Noget jeg har lært er dog at følge med i det, da det er nemmere at lave og følge en plan, end pludselig stå i et sort hul. :)

   Det kan jeg da godt forstå du håber! Der vil jo være mange ting forbundet med at kunne smide billeder op af det rigtige drømme soveværelse ;)

   Slet
  3. Det er også helt rigtigt. Der skal selvfølgelig laves en plan.

   Jeg tænker bare, at studieboliger jo er røvhamrende dyre i forhold til, hvor meget SU, man kan få.. så er det jo bare godt, at vi vil være to til at betale huslejen.

   Jeg er bare så nysgerrig omkring det hele! Jeg prøver virkelig at forberede mig så godt som overhovedet muligt.. men jeg kender ikke rigtigt nogen, der er flyttet hjemmefra :/

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!