tirsdag den 3. februar 2015

FORUDBESTILTE BØGER

Pre ordered books

Som jeg lovede jer igår, vil jeg lige vise jer de bøger, jeg har forudbestilt. Der er to meget simple grunde til, at jeg har valgt at forudbestille dem istedet for at vente med at købe dem til, at de bliver udgivet.

For det første sparer man altså nogle penge ved at forudbestille, især når man vælger at købe bogen i hardback versionen. Man sparer selvfølgelig også lidt, når det er paperback, man vælger, bare ikke helt lige så meget.

For det andet skal jeg bare have fingrene i bøgerne hurtigst muligt! Nu burde jeg modtage bøgerne lidt før eller på dagen, hvor de bliver udgivet - hvorimod jeg ellers skulle have prøvet at huske udgivelsesdatoen eller have sat en alarm, og det er lidt svært, når der er maaange dage til!

"Confess" af Colleen Hoover handler om kærlighed og at finde sit hjerte imellem sandhed og løgne. Mere vil jeg helst ikke gå i dybden, da jeg virkelig regner med at få læst den her bog hurtigt og skrevet en anmeldelse af den her på bloggen.
Jeg har bestilt den i paperback til €12,64, og så har jeg sparet 10%! Der er 35 dage til, at den udkommer.

"Rogue" af Julie Kagawa er helt klart den af de her tre bøger, som jeg glæder mig aller mest til. Jeg kan dårligt sidde stille, når jeg tænker på det. Det er 2'eren i Talon-serien, hvor en lille fugl har sunget om, at jeg meget snart vil modtage 1'eren i gave.
Den handler om organisationen Talon, der er drager i menneskeform og deres kamp imod St. George ordenen. Det lyder sindssygt godt - især fordi jeg bare elsker drager!
Jeg har bestilt den i hardback til €14,21, og der står, at jeg sparer 10%, men jeg sparer mere, da den højst sandsyngligt kommer til at koste omkring €20-22. Der er 84 dage til, at den udkommer.

"Of Neptune" af Anna Banks er den tredje og sidste bog i trilogien Syrena Legacy, der handler om royale havvæsner, havfruer, kærlighed og en masse andet godt. Jeg har ikke læst 1'eren og 2'eren endnu, hvilket jer der har læst indlægget fra igår, nok er med på.
Jeg har bestilt den i paperback til €7,90, og så har jeg sparet 10%! Der er 119 dage til, at den udkommer!

Alle tre bøger er bestilt på the Book Depository!

4 kommentarer :

 1. Kommer der til at blive lavet boganmeldelser i fremtiden? Du er rigtig god til dem, og man bliver altid inspireret til at slukke computeren og sætte sig med en bog når man har været forbi din blog - eller jeg gør i hvert fald ;)

  Ps - total sejt at du allerede har fået læst 7 ud af 50 bøger i 2015. Jeg er i gang med nummer 2 ud af 30, og synes det virker som uendeligt lang vej endnu. Men jeg VIL gennemføre :)

  www.pcospigen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det gør der da! Ikke her på denne blog, men det gør der på den nye (og forhåbentligt forbedrede) blog - cozybookowl.blogspot.com :)

   Jeg blev rigtigt glad for din kommentar, og hvor må du bare undskylde, at jeg først svarer mere end et halvt år efter.. Det er utroligt pinligt!

   Og man læser i hvert sit tempo ;) 30 bøger på et år er også en stor del :)

   Slet
 2. Hej søde (: Jeg har nomineret dig til en Liebster Award. Se mere her: http://dittepip.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind, tusind tak! Hvor er det bare pinligt, at jeg først ser det nu.. men det gjorde mig alligevel utroligt glad :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!