fredag den 27. januar 2012

Bog: Living Dead In Dallas


Titel: Living Dead In Dallas
Forfatter: Charlaine Harris
Sprog: Engelsk
Original sprog: Engelsk
Sidetal: 279
Indbinding: Paperback
Forlag: Orion Publishing Co.

Vampyrer, mystik, blod, kærlighed, sex, mord, grænseoverskridende!

Living Dead In Dallas er anden bog i serien om Sookie Stackhouse.

Sookies kollega bliver myrdet og proppet ind i byens politimands bil. Der kører rygter om en eksklusiv sexklub i den lille by. Så bliver hun overfaldet af en mystisk kvinde efter et skænderi med Bill, hun er tæt på døden og må næsten tømmes for blod for at overleve.
Vampyrene reddede hendes liv, så nu må Sookie gøre dem tjenester, og hun bliver lånt ud til en stor gruppe vampyrer i Dallas. Der er en vampyr savnet, og Sookie bruger hendes telepatiske evner til at søge efter ham.
Det ender i et kæmpe drama med hemmeligheder, overnaturlige "shapeshifters", blod, bedrag og selvmord.

Der er intet dårligt at sige! En virkeligt godt 2'er til Dead Until Dark, som virkeligt hiver dig endnu dybere ind i Sookie og Bills forhold samtidig med, at vampyrverdenen åbner sig mere og mere for dig. En masse nye overnaturlige "væsner" kommer op til overfladen, og du bliver ikke skuffet! Den her bog er så gennemført.

Jeg vil varmt anbefale den her bog. Du kommer så hurtigt igennem den, da der bare sker noget hele tiden. Den er ikke til at lægge fra sig, så smut hen til Saxo og køb den! For der er den billigere end andre steder.

Den er også oversat til dansk, der hedder den Levende Død i Dallas, men jeg vil anbefale at læse den på engelsk, da der for mig går rigtigt meget af bogens liv tabt i oversættelsen.

Det er også muligt at købe bogen med den her
forside.

Den får 5 kæmpe stjerner ud af 5 fra mig!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!