fredag den 2. marts 2012

Hvor regnbuer ender (:


Titel: Hvor regnbuer ender
Forfatter: Cecelia Ahern
Sprog: Dansk
Original sprog: Engelsk
Sidetal: 483
Indbinding: Hardback
Forlag: Bazar

To barndomsvenner som skæbnen ikke kan lade være at lege med..

Alex og Rosie har holdt sammen igennem tykt og tyndt fra de var frække børn til rebelske teenagere. Men netop som de skal til at udforske livet sker der en katastrofe og de bliver adskilt. Alex' familie flytter fra Dublin til Boston, og han flytter med dem. Derfor beslutter Rosie sig at tage på college i Boston, men aftenen før hun skal afsted tager livet en uventet drejning, og hun er tvunget til at blive hjemme. De to bedste venner fortsætter deres liv i hver deres verdensdel, men holder kontakten, som nu er begrænset til emails, opringninger, chat og sms'er.
De har deres op og nedture, men når skæbnen kaster terningerne kan alt ske..

Den her bog er fantastisk. Hvor regnbuer ender er helt klart på min top 10! Det er den slags bog, hvor du skal have en masse papirlommetørklæder, et tæppe, puder og massere af tid. Bogen er opbygget af breve, emails og opringninger. Det er så unikt og alligevel kommer du helt ind under skindet på personerne. Jeg elsker den, og den får altid mit håb op. Udover Harry Potter er det nok den bog, som jeg har læst flest gange.

Hvis du ikke er klar på at trille et par tårer imens du læser, så er den her bog ikke noget for dig, da du vil blive smidt hovedkuls ud i katastrofer og lykkelige øjeblikke i de her to liv, som bare bliver ved med at blive holdt fra hinanden.
Jeg vil varmt anbefale bogen til hvem som helst. Især dig, læs den!

5 store stjerner ud af 5!

2 kommentarer :

 1. Den lyder god!
  Er det en nyere bog?

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt, at du synes det! (:
   Den oprindelige udgave på engelsk er udgivet i 2004. Den danske udgave i år 2006, så ret ny ja.

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!