lørdag den 18. august 2012

New in: 2 x O.P.I lakker!

Nelly.com havde givet mig 75 kr. helt gratis, hvilket er vildt skønt. Hvorfor havde de det? Bare fordi jeg ikke havde købt noget hos dem i lang tid. Altså venter jeg lige lidt inden, at jeg køber noget igen (;

Så selvfølgelig måtte jeg lige proppe to O.P.!. neglelakker i kurven, da ja.. jeg er en samler, og de er nu engang de bedste (i hvert fald af dem jeg har prøvet).
Denne gang blev det til 2 lyserøde nuancer, som jeg har kigget på i omkring en 1-2 år. Så det var pa tide!

Igår kom den lille pakke så endelig til mig, jubii!
Godt nok skulle jeg selv hente den på posthuset, men det er helt fint, når man får en sms om, at den er der.

Og velkommen til mit mindre kønne sengetøj d:Velkommen til den mest fantastiske, semi-gennemsigtige Princesses Rule, som er en skøn lys lyserød med et ton shimmer og glimmer. Den kan også bruges oven på en anden neglelak, for at give den anden farve et flot lyserødt hint og en masse glimmer. Især flot oven på en sort!

Og selvfølgelig også min nye lille cremelak (bedtyder, at der hverken er glimmer eller noget i neglelakken. Mange kalder det forkert for mat) Ate Berries In The Canaries. Den er utroligt flot, den helt rigtige tone lyserød i min verden.

Der kommer selvfølgelig swatches så snart, at jeg har tid og mulighed for at lave dem! Mit arbejde vil ikke have, at man har neglelak på så.. ja. Det bliver nok først på fredag..

2 kommentarer :

 1. Hvor er det snyd du bare sådan får 75 kroner af Nelly :-P Men lækre neglelakke!

  Knus Majken
  www.lifebyanordinarygirl.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er rigtigt dejligt, man skal bare lade være med at købe noget i en 3 måneders tid (:

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!