søndag den 24. november 2013

MAVERNE STOPFYLDTE MED BØFFER OG SOFT ICE


Det var egentlig ikke planen, at vi skulle ud at spise her i weekenden, men det blev nu alligevel til et frokost besøg på Jensens Bøfhus i Roskilde lørdag. Vi elsker bøffet og vi elsker ta' selv softice til 49 kr. Så det var en kæmpe fristelse, da vi opdagede, at kineseren der sælger takeaway bokse til 30 kr. ikke længere lå i gågaden.

Da jeg er så heldig at have en vidunderlig kæreste, var han (heldigvis) klædt fint på til et restaurant besøg. Vi fik os en cola, en fanta og to frokost bøffer på 230 g. med henholdsvis favoritsovs og bearnaisesovs til.
Bagefter gik vi i krig med den berygtede ta' selv softice. Alexander gik amok med vafler, imens jeg badede mig i chokoladesovs. En af gangene var der vist mere chokolade end is, hovsa.

Vi kom tilbage til bordet efteranden omgang i isbaren, og vores bord var tomt. Halve sodavand var væk og vores skeer var "stjålet"! Det viste sig, at tjeneren troede, at vi var gået.. så hun havde bare taget det hele. Dog fik vi da to nye, fyldte sodavand i kompensation. Men helt ærligt, hvordan kan man tro, at kunden er gået, hvis deres tøj hænger på stolene? Ikke for kvikt.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!