onsdag den 4. december 2013

REVIEW: OPI EMOTION


En sød læser kommenterede, at mine neglerelaterede indlæg er savnede, så nu begynder de da igen. Jeg undskylder for de grimme negle og neglebånd. Jeg har simpelthen bare ikke overskud til at ordne negle lige for tiden. Men det er intet problem at skifte neglelak og vise den frem engang imellem - ligesom jeg plejede.

Jeg var ikke i humør til farver, så jeg besluttede mig for en af de nye liquid sand lakker, jeg købte tidligere på året og endnu ikke har fået prøvet på.
Det er den lækre, sorte lak Emotion, der har en skøn dækkeevne. Kun to lag! Tørretiden er lynhurtig, der er ingen ventetid overhovedet! Lugten er som lugten nu engang er. Nogen har problemer med den, andre har ikke.

Når lyset rammer kan man se fine sorte stykker glimmer i lakken. Det ser enormt sejt ud. Det er ikke bare endnu en sort lak. Jeg hader normalt sorte neglelakker - men jeg kan ikke få øjnene væk fra den her!

Emotion er en del af OPI's holiday kollektion i samarbejde med Mariah Carey fra i år. Den kan købes til 125 kr. i butikker - men MEGET billigere på nettet! Kig f.eks. på Ebay lige her, hvor jeg har købt min lak.

2 kommentarer :

  1. Hvor ser det godt ud! Tak for inspirationen! :)
    www.timeschangindk.blogspot.dk

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!