tirsdag den 14. januar 2014

DEPRESSION #3 ⎮ SKOLE, MOTION OG PSYKOLOG!

Jeg føler mig enormt overvældet lige for tiden. Det har ikke været så let, som jeg havde håbet at starte i skole igen efter en måneds "ferie". Jeg har jo bare gået hjemme, skrevet lidt på SRP, købt julegaver og været sammen med kæresten fra 5. december 2013 til 6. januar 2014. Det er altså en virkelig lang pause at have midt i 3.G, hvor det er meningen, at vi som elever skal være på hele tiden!

Dog må jeg indrømme, at det har været et vidunderligt pusterum! Jeg har fået en lille del af mit overskud igen, men jeg kan allerede mærke nu i anden uge af skolen, at det forsvinder så småt igen. Jeg vil kæmpe for at holde fast i det. Jeg vil sparke mig selv i numsen for at holde mig selv igang.
Det er jo meningen, at jeg skal blive til noget - ikke synke ned imellem sofahynderne og glemme livet omkring mig. Det bliver svært, men jeg er sikker på, at det er det værd.

Mit motion er jeg ikke kommet igang med endnu, desværre. Og igår kom sneen. Super! Nej, overhovedet ikke. Men jeg håber virkelig, at jeg kan få presset et par gåture ind i hvert fald 5 gange om ugen. Så jeg kan vende mig til at bruge min krop (og kulden).

Jeg har også snakket med lægen og studievejlederen på gymnasiet. Det er jo meningen, at jeg skulle prøve at snakke med skolepsykologen og se, om det kunne hjælpe lidt på det. Men der er ikke sket noget endnu. Jeg er eller ret overbevist om, at det er nødvendigt for at komme videre.

Har du erfaring med skolepsykolog? Hvordan er det?
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Jeg har også haft en alt for lang juleferie efter jeg droppede ud af Hvidovre Gymnasium. Dog er det ikke så slemt for mig, da jeg er startet på HF Flex på KVUC istedet, hvilket betyder at jeg studerer hjemme.
  Men jeg synes helt sikkert at du skal få snakket med den skolepsykolog!
  Meget kan man sige om dem, men hvis der er nogen der har forstand på unge og deres gymnasiesituationer, så er det da dem.

  I øvrigt, i forbindelse med dette indlæg: http://snomme.blogspot.dk/2012/10/min-frste-franken-lak.html
  hvor du skrev at deres topcoat var den bedste du har prøvet, vil jeg lige sige at de i øjeblikket har et sæt med håndcreme og håndsæbe med lavendelduft - og håndcremen er også den bedste jeg nogensinde har prøvet!
  Sættet koster kun 20 kr, så det er ret vildt ;)

  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder vildt dejligt at studere hjemme.. men jeg tror bare ikke, at jeg ville kunne tage mig sammen til at komme igang, hvis jeg bare gik derhjemme :/
   Jeg vil også virkeligt gerne have snakket med skolepsykologen, men der sker bare ingenting på den skole.. ligemeget, hvor mange gange jeg snakker med studievejlederen.

   Jeg må hive det med topcoaten tilbage. Den er knap så god som den OPI, jeg bruger nu :) Måske jeg burde prøve deres håndcreme til gengæld :)

   Slet
  2. Nå, men til prisen er den måske god :P
   Jeg bruger Diamond Strength fra Sally Hansen, og den er jeg også rigtig glad for.

   Slet
  3. Jeg var i hvert fald glad for den :) Jeg har ikke prøvet Diamond Strength endnu.. måske burde jeg det :)

   Slet
 2. Jeg er glad for, at du prøver at holde så stærkt i at komme i gang igen, det varmer virkelig mit hjerte :) Og du har ret, det er HELT KLART det værd!

  Hvis der kommer rigtig meget sne, så kan vi jo bare gå ud og lege i det, ikk? :D
  Selvom jeg hader kulde, ville jeg ikke have noget imod at lege i det med dig! :D

  De burde tage sig sammen og give dig en tid til den skolepsykolog! :c

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ikke altid, at det virker til at være det værd.. men jeg prøver at overbevise mig selv.. det er svært! :O Langt lettere at overbevise andre.

   Selvfølgelig kan vi lege i sne, hvis du kan holde ud, at jeg er sur, når jeg kommer ind igen xD

   Og ja, de burde virkelig tage sig sammen.. studievejlederen nævnte det endda selv.. INDEN jul - hvilket betyder november!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!