tirsdag den 4. februar 2014

FÅ OPI NEGLELAKKER TIL KUN 39 KR!


Suzi Skies In The Pyrenees ⎮ Lucernetainly Look Marvelous ⎮ Suzi Loves Cowboys ⎮ Over The Taupe ⎮ Got The Blues For Red ⎮ Moon Over Mumbai ⎮ Dating A Royal ⎮Yoga-ta Get This Blue

Hvis du elsker OPI neglelakker og ved, at de er latterligt dyre, hvis du køber dem i butikkerne - så synes jeg helt klart, at du skal smutte over på Billigvoks.dk lige nu. De fleste ved, at Billigvoks altid har OPI til en utroligt god pris af 59 kr., men lige nu er der en Daily Deal på hele 39 af deres OPI lakker. De 39 lakker, der er særligt meget på tilbud koster kun 39 kr. stk!

På billedet kan i se de otte lakker, som jeg har fået købt. Det er alle lakker, jeg har kigget på igennem tiden, men aldrig købt. Det er farver, jeg nok ikke kommer til at gå vildt meget med, men som jeg samtidigt meget gerne vil eje - især til noget negledesign. Så er det jo skønt, at det kunne gøre til under 40 kr. stk. Hvorimod jeg ville have kommet af med tæt på 1000 kr. i butikken for de otte lakker.


Skal du have købt en masse OPI neglelakker hjem til samlingen?
Image and video hosting by TinyPic

2 kommentarer :

 1. Jeg har selv 11 OPI lakker, og kun 2 af dem har jeg købt til fuld pris, fordi de ikke kunne fås på billigvoks - jeg er stor tilhænger af den webshop. Jeg har lakkerne:
  Japanese rose garden, Black onyx, Alphine snow, No room for the blues, Mod about you, The thrill in brazil, Hot and spicy, Go on green, og Gargantuan green grape fra billigvoks, også You're such a budapest og Opi matte top coat fra Magasin i fields :-)

  Jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville tjekke min blog ud, og evt. kommentere tilbage på mit nyeste indlæg
  http://trendniq.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg have også Black Onyx og Alpine Snow :)
   Og selvfølgelig vil jeg tjekke din blog ud!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!