onsdag den 16. april 2014

DE NYE TING FRA IKEA


1. GAVIK Bordlampe, 75 kr. - klik her
Den giver at super hyggeligt og samtidigt moderne grønt lys. Om dagen er det grønne lys langt fra fremtrædende, men om aftenen vil ens værelse få et grønt skær - hvilket jeg synes er virkelig fint. Desuden kan den øverste del af lampen tages af, så du også har en fin, grøn glasskål til slik eller andet lækkert!

2. VACKERT Dekoration til lys, 15 kr. + SINNLIG Duftlys i glas, 12 kr. - klik her og her
Det her er jeg SÅ vild med! Jeg elsker lys, især duftlys og lys, der bare pynter og ser super søde ud. Jeg købte to par, og har så sat dem i min vindueskarm. Lysene har en ret kraftig duft, så hele mit værelse dufter af vaniljeis nu. Det er super lækkert!
Jeg har helt klart tænkt mig at vende tilbage efter flere af de der Sinnlig duftlys!

3. FÖRTJUST Fyrfadslysestage, 15 kr. + SINNLIG Duftlys, 25 kr. - klik her og her
Denne lille lysestage står på mit natbord med et lille duftende fyrfadslys i. De her Sinnlig lys dufter af æble, hvilket jeg faktisk bedre kan lide end vaniljeis duften - men de grønne lys i glas var bare ikke flotte.

4. SNÄRTIG Kunstige blomster, 5 kr. - klik her
Prisen er pr. blomst, hvilket er helt fint, når de jo aldrig visner. De står i en lille vase, som kun kostede små 4 kr.

5. Jeg ville bare gerne have et billede mere af min nye lampe med!

Ikea


Den sidste collage her er af de ting, jeg ikke kunne vise ordentligt på billederne. Jeg købte to af de grønne kopper til en 5'e stykket. De står i min vindueskarm sammen med lysene. Duftlysene har jeg nævnt, men her kan i se, at de var i tre forskellelige farmer. Den lille vase har jeg også nævnt. Den er så fint og sød med de små "knopper".

Hvad synes i om tingene?
Image and video hosting by TinyPic

6 kommentarer :

 1. Rigtig fine og mange ting, som du har fået købt :-)

  SvarSlet
 2. Fedt at du har en gennemgående farve på dit værelse. Mit værelse er bare ud over det hele med hensyn til farver og stil!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det bare skønt med ros! Tusind tak!
   Men det er bestemt ikke en dårlig ting, at dit værelse "bare er ud over det hele" :) Jeg er ofte ret misundelig på dem, der kan få det til at se fedt ud på en måde.. thumbs up til dig!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!