tirsdag den 13. maj 2014

FRI (FIFTY SHADES OF GREY #3) AF E L JAMES

"Fri" (original titel "Fifty Shades Freed") af E L James, fra forlaget Pretty Ink, udgivet i 2013 (original udgivet i 2012).

Omsider forenes Anastasia og Christian, og de har kærlighed, velstand, lidenskab og nærhed sammen. Hun har vidst lige fra starten, at et forhold til Christian ville være kompliceret, men der er alligevel kommet udfordringer, som ingen af dem kunne have forudset. Anastasia kæmper for at opretholde hendes uafhængighed samtidigt med, at hun må finde en måde, hvorpå hun kan tage imod Christians ekstravagante livsstil.
Dog bliver hendes værste mareridt til virkelighed..

"Jeg glipper med øjnene, da jeg ser prisen. Fem tusinde euro for hver. Hold da kæft!"

Det var virkeligt svært for mig at starte på "Fri". Den drejning, deres forhold har taget, tog en del tid for mig at vende sig til. Bare det at bogen starter med deres bryllupsrejse, var en kæmpe skuffelse for mig, da man dårligt for noget som helst at vide om deres bryllup.

Men jeg er så glad for, at jeg holdt ud, da "Fri" selvfølgelig lever op til de forventninger som de to første bøger i trilogien har skabt. Man kommer nu endnu dybere ind i Christians mørke sind, og man lærer virkelig at forstå ham og hans handlinger. Langsomt og sikker bliver det mystiske slør hevet væk, og en ny mand træder frem. Det er en utrolig god karakterudvikling!

Ikke nok med det er der også en masse action sideløbende, hvilket kun øger spændingen og ens lyst til aldrig at lægge bogen fra sig. For ikke at spoile afslutningen af en fantastisk trilogi, må jeg hellere slutte her - ellers er der vel et par stykker af jer, der vil blive mere end almindeligt mugne!

5 STJERNER


Som i nok kan regne, kan jeg selvfølgelig meget varmt anbefale "Fri" til alle og enhver der elskede de to første bind i trilogien. Når de første 50-100 sider er overstået, så flyver siden afsted, imens man er fanget i den fantastiske historie, der er Anastasia og Christians liv.

Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Der er absolut intet bedre end Fifty Shades!

  Kisses, Linnea Ahm
  ahmahmahm.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har virkelig meget lyst til at være enig med dig, men jeg føler simpelthen ikke, at jeg har læst nok af den genre til at kunne sige det.. der er bare SÅ mange fantastiske bøger derude, og Fifty Shades er mest en "for sjov"-bog. Dog en fantastisk god en af slagsen!

   Knus :) og kigger lige forbi din blog!

   Slet
 2. Godaften søde,

  så flittig du er med at få læst en masse spændende bøger.
  dejligt du lige fortæller om dem.
  Det er en god og sund hobby.

  Vi håber ellers det går godt og vil ønske en god søndag.
  Der er lidt cute på bloggen:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/05/miniature-cocktails.html

  Hilsner fra maria og Tina
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Tina :)

   Jeg er virkelig glad for, at du kan lide, at jeg fortæller om bøgerne, for jeg er meget passioneret omkring mine bøger. Tak!

   Jeg håber, at i får en skøn tirsdag, og jeg følger selvfølgelig lystigt med på bloggen :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!