torsdag den 5. juni 2014

NIGHTS IN RODANTHE AF NICHOLAS SPARKS

"Nights in Rodanthe" af Nicholas Sparks, fra forlaget Sphere, udgivet i 2006 (originalt udgivet i 2002).

Da Adrienne Willis' mand forlader hende til fordel for en anden kvinde, må hun se tilbage på hendes liv og den situation, hun nu står i. For at få lidt afstand til smerten tager Adrienne en weekend til Rodanthe, for at holde øje med hendes venindes motel.
Kun en enkelt gæst burde komme, Paul Flanner. Ligesom Adrienne er han kommet til Rodanthe for at stikke af fra hans smadrede fortid.
Imens en storm raser over Rodanthe er de to, sårede mennesker samlet under samme tag, hvor de langsomt åbner op for hinanden og muligheden for en ny kærlighed.

"'I don't know how or why it happened, but I think I was meant to come here,' he said. 'To meet you. For so many years, I've been missing something in my life, but I didn't know what it was. And now I do.'"

Det er en utroligt sød og kort historie på kun 184 sider. Det er intet andet end lidt kort hyggelæsning, der vil pille ved dine følelser og tårekanaler. Hvis du kender bare en smule til Nicholas Sparks (tænk The Last Song og Dear John), så ved du også, at det er en kærlighedshistorie uden lige.

Jeg er meget splittet over den her bog. Jeg elsker virkelig hele ideen med Adrienne og Paul's kærlighed, men slutningen hader jeg virkelig. Hele historien er ligesom en ballon, der langsomt bliver pustet op, hvorefter luften bare langsomt får lov til at gå ud af den.

Når bogen er læst færdig, sidder man bare med en sten i maven, fordi man ikke får en "ægte" slutning.
2 STJERNER
Det er bestemt ikke en dårlig bog, men det også langt fra en virkelig god bog. Den er bestemt ikke på højde med Nicholas Sparks' andre bøger, desværre.
Image and video hosting by TinyPic

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!