mandag den 25. august 2014

10 RANDOM FACTS OM MIG


1. Jeg har 161 bøger i min bogreol i skrivende stund. 2. Mit yndlingssengetøj er gråt og hvidt med prikker. 3. Jeg bider negle. 4. Jeg er stort set altid nervøs for et eller andet. 5. Jeg har 17 par hyggesokker i min samling. 6. Jeg foretrækker solnedgange frem for solopgange. 7. Jeg foretrækker at skrive med en grøn kuglepind frem for noget andet. 8. Lige pt. ville jeg ikke engang overveje at skifte mine briller ud med kontaktlinser. 9. Jeg vil utroligt gerne læse til socialrådgiver. 10. Jeg har viklet enormt meget tape rundt om min iPhone oplader, fordi jeg er så bange for, at den går i stykker.

Har vi noget til fælles?
 Image and video hosting by TinyPic 

10 kommentarer :

 1. Jeg har ikke helt lige så mange bøger i min bogreol som dig - har "kun" 135. Men til gengæld har jeg 20 par hyggesokker.
  Enig solnedgange er bedre end opgange - meget hyggerligere, og jeg kunne heller ikke finde på at overveje kontaktlinser i stedet for mine briller. Min ansigt bliver så nøgent uden :)

  Ps. rigtig hyggeligt lær-Katrine-lidt-bedre-at-kende-indlæg :D

  SvarSlet
  Svar
  1. OH NO! Det går virkelig ikke, at du har så mange hyggesokker, når jeg ikke har! Jeg må i Tiger :P Hahah.. Og jeg har jo ikke kun bøger i bogreolen, der er ikke plads til alle sammen :(
   Du har så ret med ansigtet. Jeg ligner også en nøgen muldvarp uden briller.. jeg har virkelig små øjne :(

   Ps. Mange tak! :D

   Slet
  2. Jeg blev også lidt misundelig da jeg så dit tal med bøgerne - ville helt vildt gerne have nogle flere. Tror jeg skruer ned for sims ønskerne til jul og går efter den støre bog-høst i år ;) Men det er heller ikke alle jeg har i min bogreol, men det er lige så meget fordi nogle af dem er børnebøger som jeg ikke lige har lyst til at have stående fremme når jeg bor uden børn - føler lidt det giver mærkeligt indtryk :D
   Jeg ved ikke om mine øjne er små - måske lidt - men jeg synes bare generelt at min ansigt virker bredere når jeg ikke har mine briller på. Jeg kan slet ikke lide det uden brillerne :(

   Ps. Det var så lidt! :D

   Slet
  3. Det lyder som en vildt god ide med den store bog-høst! Det kan godt være, at jeg hopper med på den bogn ;)
   Og ja.. det virker nok lidt mærkeligt at have børnebøgerne stående fremme.. Jeg har helt klart også tænkt på, hvilken slags bøger, jeg har smidt frem til "offentligheden". Ikke fordi, at offentligheden er på mit værelse, men hvis nogen kommer forbi, så er det gode og flotte bøger, de får at se d:

   Jeg kan heller ikke lide mit ansigt uden brillerne :(

   Slet
  4. Det er også det jeg tænker. Jeg synes efterhånden at der er alt for mange bøger som jeg rigtig gerne vil have, men ikke har fået fingrene i endnu. Det må simpelthen blive julen! :D Og du er velkommen på vognen ;)
   Det betyder bare noget hvilke bøger man har stående. Det giver et indblik i hvem man er som person på en anden måde, og derfor tænker jeg også meget over hvad der står fremme når folk kommer på besøg :b

   Det er utroligt hvor meget briller kan gøre ved et ansigt :o

   Slet
  5. Haha, mange tak for, at jeg må være med på vognen :)
   Jeg er SÅ glad for, at jeg ikke er den eneste, der mener, at de bøger man læser, siger noget om en selv som person! Jeg troede, at jeg gik og var lidt små tosset.. men det er jo også sjælendt, at man støder ind i "unge" der rent faktisk godt kan lide at læse. De andre ved ikke, hvad de går glip af!

   ME <3 BRILLER!

   Slet
  6. Jeg går også tit rundt og tror at jeg er små tosset, fordi jeg falder uden for kategori på rigtig mange områder, og jeg må give dig ret. Der er alt for få unge der rent faktisk læser og kan lide det. Er helt sikker på at det er fordi de ikke ved hvad de går glip af!

   ME TOO! :D

   Slet
  7. Åh, det gør jeg virkelig også.. tilgengæld bliver man helt vildt begejstret, når man finder andre, der også går og er lidt små tossede ;)
   Og du har ret. De går glip af så, så meget. Men tja. Så har vi vel bare alt det fantastiske for os selv, ikke? d:

   Slet
 2. God aften søde,

  jo vi har næsten det hele tilfælles:-)
  Jeg bider dog ikke negle og har ikke tapet min mobil.
  Hvis du vil have nogle råd omkring at læse til socialrådgiver, så er det jo det min datter studerer.
  Hun er lige kommet hjem efter endnu en operation på Riget og hun er totalt kvæstet:
  http://mariahoffbeck.blogspot.dk/2014/08/hjemme-fra-operation-pa-rigshospitalet.html

  Vil ønske dig en god aften.
  Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina :)

   Hahah, nej der er nok ikke så mange, der har tapet sin oplader, men hvis den går i stykker, skal jeg jo købe en ny - og det vil jeg helst ikke,
   Det kunne godt ske, at jeg ville have nogle gode råd :) Nu skal jeg bare lige have klaret 3.G først.

   Selvfølgelig er hun totalt kvæstet. Jeg håber, at hun vil få energien tilbage hurtigst muligt :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!