fredag den 19. september 2014

DE BØGER JEG IKKE HAR FÅET LÆST FÆRDIG..Kender du det, at du går igang med en bog, men du bliver bare aldrig rigtig færdig med den? Enten får du startet på en anden bog, der fanger dig endnu mere, ellers glemmer du den bare. Den får bare lov til at stå på hylden med et bogmærke i og samle støv.

Det sker oftere for mig, end jeg har lyst til at indrømme. Jeg elsker jo at læse, og jeg elsker mine bøger. Derfor føler jeg lidt, at jeg fejler, når jeg ikke formår at læse en bog færdig.

Nogengange sker det ganske simpelt, fordi min nysgerrighed bliver optaget af en anden bog.. eller fordi jeg er i en periode, hvor jeg bare ikke for læst så meget.. eller fordi bogen bare direkte er kedelig.

"An Abundance of Katherines" af John Green var svær at komme ind i, og jeg gav den egentlig aldrig en chance. Det plus manglende tid til læsning resulteret i, at bogmærket ikke har rykket sig siden juni eller sådan noget.

"The Best of Me" af Nicholas Sparks er en bog, jeg utroligt gerne vil læse færdig. Jeg husker den som enormt spændende, og den formåede virkelig at lege med mine følelser. Endnu engang var det tidspres, der gjorde, at jeg ikke fik læst den færdig.. desværre husker jeg ikke det hele, så jeg må nok læse den helt forfra, når jeg vender tilbage til den.

"Cirklens ende" af Tom Egeland. Hvad skal jeg sige? Jeg prøvede virkelig. Men nej. Den fanger mig overhovedet ikke, og på trods af den Dan Brown agtige opbygning og spænding tog jeg mig selv i et sidde og gabe, da jeg læste. Hvilket jeg normalt aldrig gør!

Sker det også for dig?
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Jeg kender det godt!
  Lige omkring konfirmationstiden, der var jeg både igang med Eragon (hvor jeg er gået i stå i 2 bog i serien) og Det Gyldne Kompas (hvor jeg så åbenbart valgte at stoppe i den sidste bog, selvom der kun var 150+/- sider tilbage).. Tror også det var tidspres og lidt forglemmelse at det skete. Så nu må jeg nok også læse begge serier forfra, hvis jeg skal kunne følge med! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Gud ja.. Jeg er også igang med Eragon! Den havde jeg fuldstændig glemt.

   Det er bare så ærgerligt at forglemmelse og tidspres kan holde en fra alle de skønne historier imellem de siderne :(

   Slet
 2. Det sker, desværre, også oftere på mig end jeg er stolt af. Jeg har det præcis på samme måde som dig, som om jeg har fejlet når jeg ikke får læst en bog færdig :)

  Jeg har 2 bøger i min reol i øjeblikket, hvor jeg må indrømme at jeg synes den er kedelig. Og det ærger mig rigtig meget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Især lige for tiden går jeg igang med flere bøger, men jeg får ikke rigtigt læst videre i dem. Det er jeg ikke spor glad for. Jeg synes også, at det er lidt synd for bøgerne :/

   Det burde være forbudt at udgive kedelige bøger! Så undgik vi en stor del af problemet med de ulæste bøger ;)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!