mandag den 15. september 2014

NYT TRÆNINGSTØJ
Da jeg følte mig lidt "forkert" i idrætstimerne på det nye gymnasium på grund af mit idrætstøj (jeg brugte bare jogginbukser og en t-shirt), blev jeg nødt til at gå ud og investere i noget ordenligt træningstøj. Det var ret tydeligt, at jeg ikke levede helt op til standarden.

Det er selvfølgelig ærgerligt, men til gengæld har det gjort, at jeg er kommet ud at løbe lidt, hvilket jeg har enormt svært ved, når jeg ser ud, som jeg gør - og jeg ved, at folk de kigger! Jeg hader det. Men det hjælper lidt, når man har det "rigtige" tøj på.

Det hele er på H&M og var til forholdsvist billige penge. Jeg måtte slippe lige under de 400 kr. for bukser, top og sports bh.

Hvis i vil se tøjet på, så smid en kommentar.
Image and video hosting by TinyPic

8 kommentarer :

 1. Det ser fint ud - ville dog gerne se toppen så man sådan rigtigt kunne se mønsteret!

  Og så ved jeg godt at det er svært når man hader folks blikke, men tænk at det er fordi de er misundelige over at de ikke selv lige har taget sig sammen! Det er i hvert fald derfor jeg kigger efter dem der løber rundt ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaaa jeg ved det.. jeg skal nok vise toppen på bloggen :D Billedet forsvandt bare og pludseligt var der ikke noget lys.. så det var enten intet indlæg eller intet individuelt billede af toppen :)

   Jeg kigger af blandede grunde. Det må jeg indrømme. Det er nok derfor, at jeg ikke har det så godt med det.. og så fordi jeg er vant til at blive dømt negativt i forhold til min vægt og størrelse..

   Slet
  2. Det kender jeg godt - men så glæder jeg mig til at se toppen på et tidspunkt.

   Det kan godt være. Men jeg synes virkelig at det er fedt at du gør noget ved det. Og lige præcis derfor skal du ikke lade dig gå på af at folk kigger. Husk på at det kan være fordi de er misundelige på dig, eller fordi de synes dit nye tøj er super fedt! :)

   Slet
  3. Hov.. jeg glemte alt om at vise toppen.. Den får du nok at se på Instagram snart :)

   Jeg har ikke fået gjort noget ved det siden det her indlæg.. det er for dårligt, men overskuddet har bare ikke været der :(

   Slet
 2. God morgen søde,

  flot sæt træningstøj:-)
  Husk at passe på med for megen træning ovenpå din omgang kyssesyge.
  Kroppen kan godt være kvæstet en tid.
  Jeg havde engang CM virus (lidt det samme som kyssesyge, blot lidt hårdere ved kroppen) og faktisk i over et år efter var min krop i lavblus området.

  Ellers ønsker jeg dig pøj pøj på Katedralen:-)
  Tina
  www.mariahoffbeck.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Tine :)

   Jeg skal gøre mit bedste med at passe på, men via skolen er jeg desværre presset til at få bevæget mig, hvis jeg vil have bare en nogenlunde karakter, da vi skal forbedre os.. vi bliver konditestet :/

   Det er så forfærdeligt, når sygdommen bare ikke helt vil forlade kroppen..

   Endnu engang mange tak :D

   Slet
 3. Det er altid super lækre at få nyt træningstøj. Man føler sig bare mere lækker på en måde :)

  Knus Line
  guldstjernen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør man nemlig!
   Lige indtil man begynder at løbe og sveden løber, ansigtet blusser op og alle glor, fordi man ikke kan få været d:

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!