mandag den 27. oktober 2014

SIDEN SIDST I INSTAGRAM-BILLEDER + SØDE ORD


I ved jo, at jeg elsker at læse.. så selvfølgelig har jeg fået læst mig igennem intet mindre end otte bøger siden sidst, at bloggen var virkelig aktiv. Det vil altså sige, at jeg har læst otte bøger på lige over en måned, hvilket jeg er virkelig stolt over! Den sidste bog, er der ikke et billede af, da det var en e-bog. Der kommer selvfølgelig anmeldelser af alle bøgerne! Også de andre, jeg er bagud med her på boggen, men jeg skal nok indhente det lige så stille.


Derudover har jeg brugt utroligt meget af min tid sammen med Alexander. I efterårsferien fik jeg tabt mig lidt mere, og er nu kommet ned på 83,6 kg, så det går altså langsomt fremad med mit vægttab, hvilket gør mig enormt glad!

Til slut har jeg fået det mest fantastiske tilbud i bloggens historie! Jeg er nemig blevet tilbudt at få tilsendt de første 3 kapitler af bogen Legend af Marie Lu, som en af de første i Danmark! Det er en kæmpe ære, at forlaget Lindhardt & Ringhof synes, at jeg og min blog er "værdige".

Desuden tror jeg, at jeg vil få tilsendt hele bogen, når den udkommer.

Mange knus og kram
Image and video hosting by TinyPic

4 kommentarer :

 1. Det er nogle gode bøger, som du har fået læst! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! :D Det synes jeg også, at de var :D

   Slet
 2. Hvor er det fantastisk at det går så godt for dig! Du fortjener virkelig tilbudet fra Lindhardt og Ringhof. Hvis ikke dig, så ved jeg ikke hvem!

  Og det er så spændende at følge med i din Reading Challenge - du når uden tvivl de 50 bøger inden 2014 er slut :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du bare sød Bøffe! Jeg savner vores små "kommentar-samtaler" på Instagram.. Jeg må ind og kommentere på nogle af dine billeder :D

   - Og jeg nåede min Reading Challange! :D

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN KOMMENTAR!