tirsdag den 28. februar 2012

Puttesove (:

Så har jeg vist fået klaret alt det der skal klares til imorgen..

Jeg har taget ultra charmerende af min mor til et fotografiprojekt vi har kørende i klassen. Så har jeg læst (overraskelse..).. Jeg har skrevet blog.. Jeg har gloet på min indbakke konstant igen i dag. Jeg føler virkeligt, at jeg spilder min tid, men jeg må bare være tålmodig.. Selvom tålmodighed bare ikke er noget, som jeg er spor god til.
Jeg er bare så skuffet! Kom nu med den mail.. så du sød, lille mail til mig (:

Men nu er det tid til at smide tøjet, hoppe i natkjolen og hyggesokkerne, for at putte mig godt ned under dynen med bogen.

Godnat! (:

To søde billeder (:

Endelig, endelig, endelig har jeg fået taget billeder af de to søde billeder, som jeg har vundet i et giveaway. Du kan læse mere lige her.



De er håndtegnede og endnu flottere i virkeligheden. Når jeg får renoveret mit værelse (og får et job, som giver mere end 150 kr. om måneden) vil de passe perfekt ind! (:

Ses (:

En charmerende mand ;)


Titel: En charmerende mand
Forfatter: Marian Keyes
Sprog: Dansk
Original sprog: Engelsk
Sidetal: 719
Indbinding: Hardback
Forlag: Cicero

4 kvinder - 4 hemmeligheder - 1 mand - 1 ægteskab.

Vi følger fire kvinders liv og jo længere vi kommer ind i bogen lærer vi alle deres forskellige forhold til manden Paddy de Courcy at kende. Bogen starter med at vi hører, at Paddy de Courcy, som er en af Irlands største politikere, skal giftes. De første par kapitler viser de fire kvinders reaktion på denne nyhed. Vi læser vores vej igennem en hjerteskærende, men let og humoristisk historie om, hvordan disse kvinders liv på den ene eller anden måde er blevet terroriseret af den samme mand.

En charmerende mand er simpelthen så skide godt skrevet! Hver kvinde har hendes egen personlighed, og det kommer tydeligt frem i kapitlerne, da hvert kapitel skifter hovedperson. Du bliver hevet igennem et væld af frygtelige oplevelser og dybt forskellige liv. Det er fantastisk. Du kan side med hovedet begravet i bogen og opleve, at du ikke ved, om du skal grine eller græde.
Der bliver berørt tabuer og private emner, som egentlig ikke burde tages på en så let og humoristisk måde, men det virker utroligt godt for Marian Keyes!
Hun ligger klart på ranglisten over mine yndlingsforfattere.

Hvis du er ude efter fornøjelses læsning af genren chick-lit, så synes jeg, at du skulle skaffe dig et eksemplar af Den charmerende mand. Du vil ikke blive skuffet, for jeg kan ikke rose bogen nok! De fire kvinder er i 30'erne, så tænk lige over om du overhovedet kunne tænke dig at læse om typiske kvinders liv i den alder. Jeg er 16, og jeg synes det var en oplevelse, og en bog jeg nok ikke vil glemme.
Endnu en ting du nok skal bide mærke i er, at bogen er på den lange side med sine 719 sider, men personligt synes jeg hverken den er langtrukken eller hård at komme igennem.

5 ud af 5 stjerner til den her vidunderlige, hjertevarme bog!

Hmm.. klik?

Efter de her to uger uden rigtig at være aktiv her på bloggen, så er der et eller andet, som har sagt klik inde i mit hovede. Der er en eller anden underlig trang til at blive personlig, og jeg har ingen anelse om, hvor det kommer fra. For at være helt ærligt har jeg nok haft det sådan omkring bloggen de sidste 8 dage, men jeg har ikke gjort noget ved det som sådan.

Det betyder, at i fremover vil blive udsat for mere personlige indlæg end bare noget om bøger, neglelak eller whatever. Selvfølgelig vil det andet også være der, for det vil jeg bare ikke kunne undgå. Jeg elsker at fortælle folk om alt muligt. Sådan er det bare. Men jeg er også vild med bare at skrive der ud af og komme frem til et eller andet vildt fedt.

Jeg kan stadig huske dengang, da jeg skrev om mening. Mening helt ærligt. Det var åndssvagt, men jeg følte mig virkelig stor og sej, jeg følte mig klog.. selvom det i virkeligheden var det værste lort af en omgang sludder jeg nogensinde havde set, men det var skønt.
Og nu fortæller jeg det så til jer.. det dumt.

Om lidt kommer der for første gang i et par år og en madpakke et indlæg om noget boghalløj!

mandag den 27. februar 2012

Travlt :/

Jeg har haft så travlt i dag.. eller rettere sagt: Jeg har så travlt i dag. Det er helt vildt.. Rydde op, rydde op rydde op, savne min dejlige kæreste, stirre på FMyLife, rydde op, rydde op, rydde op.. det er ret slemt.
Ikke nok med det, så har jeg også haft fri fra skole i dag af en eller anden underlig årsag, men jeg skal ikke brokke mig. Når ja, så har jeg siddet og stirret på min indbakke i hvert fald i øh.. 5 timer, hvis man også tæller dem med fra igår aftes. Selvfølgelig har jeg også spillet kabale og gået to enormt lange ture med min hund.

I kan godt se, hvor slemt jeg har det ikke? Det er simpelthen derfor, at der nok først kommer en bunke indlæg i morgen (eller senere i dag, hvis det skulle ske, at jeg blev træt af at stirre intenst på min indbakke).
Jeg har fået læst 3 bøger, set 2 film og prøvet 1 neglelak siden sidst, så der vil blive en helt masse skønt skrammel til jer! (:

Som undskyldning får i det her charmerende billede af mig.


Og så har jeg endelig taget mig sammen og svaret på ALLE kommentarer.. og udgivet endnu flere føles det som om. Det varmer rigtigt dejligt om hjertet (:

P.s. min giveaway er altså stadig igang! Meld dig til.. det er jo gratis!

søndag den 26. februar 2012

Siden sidst (:

Så er jeg tilbage efter 16 fantastiske dage med puttedyret i mit liv!

Der er sket en helt masse, eller egentlig ikke, men nu er det jo også de mindst ting der får mig op at køre.
Min HTC Legend virker igen wehuu, skønt! Og jeg er blevet afhængig, ikke så skønt. Hvert ledigt øjeblik sidder jeg og dræber frugter der flyver hen over skærmen med tilhørende kampråb og ekstreme vredesudbrud, når jeg taber.

Så er det officielt, at jeg har brug for en ny seng. Den knirker og knager og tingene under madrassen knækker konstant.. og så fed er jeg heller ikke blevet!

I næste uge kommer den rare postmand med et par bøger til mig, som mit dejlige puttedyr af en kæreste har sponsoreret til mig. 1'eren og 2'eren til i en serie, hvor jeg blev nødt til et købe 3'eren først fordi jeg er en sucker for smukke forsider..

Nyt tøj, nye film, min fjernbetjener virker igen.. (:

I går var vi (mig og min dejlige kæreste) i biffen. Vi så This Means War og det var hylende grinagtigt!
Øhh.. fredag var vi på Jensens Bøfhus og æde os endnu tykkere og federe i bøffer og flere kander sovs, bare fordi vi kunne.

Og til den store overraskelse.. lørdag kl. 15:15 lød jeg fik har gå i døden og genopstå.. jeg lyver ikke når jeg siger, at saksen klippede 25 cm af.. wow. Men elsker det nye hår!

Heeej hej (:

tirsdag den 14. februar 2012

Kærestetid :D

Min kæreste bor på Fyn, og jeg på Sjælland. Så det er ret svært at skaffe penge og tid nok til at se hinanden specielt ofte.
I den her uge er jeg på Fyn hos ham, da det er min vinterferie. Han hat først vinterferie i næste uge, så der tager han med hen til mig.

Det betyder, at i nok først får ordentlige indlæg hver dag (og flere gange om dagen) efter d. 26 februar. Ked af det, men kæresten er vigtigst.

I mellemtiden kan i jo deltage i mit giveaway! (:

tirsdag den 7. februar 2012

Dagens afslapning (:

Åhh endelig har jeg lidt fred og ro til mig selv. Min mor skal bruge mig en hel del til diverse ting, da hun lige har fået fjernet en knude på højre hofte, men nu snupper hun en lur.

Mit yndlingsbogmærke fra Arnold Busck. De er gratis, så hold øjnene åbne!

Jeg er kun nået til side 19, så der går lige lidt tid, for jeg smider en anmeldelse
op her på bloggen.

Jeg er gået igang med En charmerende mand af Marian Keyes. Jeg fik den for kun 50 kr. i Bog & Ide, det var et kup! Især fordi det er en hardback på 715 sider, og Marian Keyes er bare en skide sej forfatter!
Hun inspirerer min faktisk utroligt meget. Hvem ved, måske smutter jeg udenom alle forventninger og skriver mig en bog.. når jeg engang får taget mig sammen og 107 år..

Ses! (:

Jeg har vundet et giveaway! :D

Jeg har vundet to rigtigt fine tegninger i ramme fra Camilla Jean!
Du kan se dem her, jeg glæder mig så meget til at modtage dem!


Smut hen og følg hende, for hun kommer snart med et nyt giveaway.. (:

mandag den 6. februar 2012

Bedste Tetris til Mac! (:

Jeg har simpelthen fundet det bedste Tetris til en Mac, i hvert fald efter min mening.

Ikke nok med, at det bare virker super godt, og som det skal, så kan du:
- Skifte farve og stil på klodserne
- Fortryde det du lige har gjort! Cmd + Z
- Sætte på pause ved bare at trykke på et andet vindue
- Nyde den skønne grafik
- Og der er endda en "Help" knap!

Sådan ser det så ud, når man lige har åbnet det.

Tryk på den lille play-knap..

Og så er spillet igang!

Det er blevet bedømt Outstanding af dem der ejer siden, hvor man downloader det, imens det "kun" har fået 3 ud af 5 stjerner af brugerne. Men jeg vil sige gå efter dem der ved, hvad de taler om.
For det her spil er skønt!

Du kan downloade Quinn gratis her.

Hej hej (:

New in: Ros Torv med mutti :b

Der må virkelig være en eller anden, der har pisset i min lykkebrønd.

Torsdag går mit ene par bukser i stykker. Mor syer dem
Fredag går de i stykker igen.
Lørdag går et andet par bukser i stykker. De kan ikke syes.
Søndag går det tredje par i stykker. De kan heller ikke syes.

Så mor tog mig med til Ros Torv i dag, så jeg kunne få nogen bukser, da jeg ikke rigtig kan rende rundt med kæmpe huller over det hele (:

Vero Moda 250 kr.

Vero Moda 30 kr.

Vero Moda 30 kr.

H&M 40 kr.

H&M 10 kr. Farven er Plum.

Only 100 kr.

Close-up d:

Tiger 30 kr. Mmm dejlig chokolade lige til fedtdepoterne! (:

Tingene fra Vero Moda fik jeg af min søde mor, da ja.. jeg er en fattig gymnasieelev, som bare er virkelig uheldig i jobsøgningen.

H&M tingene købte jeg på mit dejlige gavekort, som jeg fik helt gratis, da jeg var i H&M i sidste uge. Det var på 50 kr, så virkeligt fedt!

T-shirten fra Only købte jeg kun fordi, at jeg havde et gammelt gavekort dertil, og det var noget af det eneste på 100 kr., som man kunne få.

Og chokoladen.. mmm, bare det, at det der chokolade burde være forklaring nok!

søndag den 5. februar 2012

Lille vovse må ikke fryse (:

Nu sneer det. Jeg fryser, og det gør min lille hund også.

Jeg var med mor i Aldi, eller også var det Rema 1000, i dag, og der lå en lille pakke med det flotteste garn nogensinde.. det skal blive til en hundejakke!










Jeg er ikke nået så langt endnu, men den skal nok blive fin.

Jeg stikker på en rundpind, og når jeg synes den er lang nok, så dropper jeg et par masker og lave huller til hendes ben. Det bliver så sødt!

Zoffi er en Dansk Svensk Gårdhund, og hun er næsten 12 år gammel, så hun holder ikke så godt til kulden, som hun engang har gjort. Derfor skal hun da have en fin jakke på, når hun er ude og lege i sneen.

Er i interesserede i at se den færdige hundejakke? (:

fredag den 3. februar 2012

Oprydning, loppen og.. (:

Nu skal i bare høre den aller dårligste undskyldning for ikke at skrive vildt meget blog her i weekenden.
Glæder i jer? Ja, godt..

I dag skal jeg fise rundt med en dum støvekost og støvsuger, alt imens jeg hører rådden musik, og sætter ting på plads. Det bliver også kalder oprydning, for mit værelse ligner bare lort, og det gør mig fysisk utilpas.

Imorgen kommer min morfar og Lille Jan (Lilian, min morfars ultra søde kæreste) og henter mig og mor, for så skal vi på loppemarkedet. Det bliver hyggeligt, men ville have været 1000 gange bedre, hvis jeg havde noget at købe for.

Og så fordi jeg er så dum at lade jer i stikken med få indlæg, så får i et sødt billede (:

Det er en Dansk Svensk Gårdhund, som er min yndlings race.

torsdag den 2. februar 2012

Lydbog i miniform :P


Lige et lille indlæg direkte fra engelsk timen (:

Min veninde Sarah og jeg har lavet lidt gruppe arbejde. Vi skulle skrive en short, short story på omkring 100 ord og så læse den op, imens vi filmer det.
Straks ramte kreativiteten os, og vi fandt papir, tusser og computer frem.

Her er vores endelige udgave, smid lige en kommentar, så er i søde!

onsdag den 1. februar 2012

Så er der bagt chokolade muffins d:








Så har jeg fået bag 14 lækre chokolade muffins med chokoladeglasur på, namme nam!

Opskrift
200g mel
200g sukker
1 tsk vanillesukker
1 tsk pulverkaffe
1 tsk bagepulver
150g smeltet margarine
3 æg

Og så skal de bare bages ved 175º i ved varmluft, indtil du synes de er færdige (:

Læg godt mærke til den flotte skål! Der er et sæt med den i tre forskellige størrelser, til kun 15 kr. i Kvickly!

New in: Nye ting fra tøseturen (:

Turkis hårbøjle, rød neglelak, bog og blomstret nederdel.


Det røde du kan se igennem det hvide stof, er bare prismærket.



Jeg lovede jo at komme med nogle billeder fra tøseturen igår, så her er de. Der er ikke billeder af hårbøjlen og neglelakken alene, for det var totalt umuligt at fotografere og så mistede jeg lige besindelsen og sagde fuck det.. i ser det nok en anden gang alligevel.

Nederdelen og hårbøjlen er fra H&M, neglelakken er en O.P.I og er fra Esthetique på Ros Torv, bogen er fra Bog & Ide.

Hvis du vil høre om tøseturen så klik lige her (: