lørdag den 30. marts 2013

Wicklow Mountains (Studietur)

Torsdag. Vandretur i Wicklow Mountains. Jeg troede, at jeg skulle dø. Heldigvis endte det med nok at blive den fedeste dag overhovedet! Vi vandrede i de dumme bjerge, det gik op, op, op, op. Så lige i 5 minutter. Derefter ned af og naturen blev bare smukkere og smukkere.

Jeg blev små forelsket i det forbistrede  våde Irland.




Efter turen i bjergene kørte vi ud til en lille landsby ved havet, der fik vi varm kakao, da det selvfølgelig regnede i stænger så tykke som lygtepæle.

Om aftenen gik vi alle ud at spise et sted, hvor der både var live irsk musik og dans. Enormt fedt. Jeg havde svært ved at sidde stille og styre lemmerne, men de grinte af mig, så jeg prøvede at sidde pænt. Jeg havde fået lidt indenbors, så jeg ville selvfølgelig ligge arm. Det er jeg ved at lære, at jeg ofte vil efter en drink eller to. Jeg vandt selvfølgelig!

Vi gik videre på pub. Røv hamrende skuffende. Så vi skred hurtigt hjem.

*hugs* Katrine

fredag den 29. marts 2013

St. Patrick's Cathedral (Studietur)

Så er vi nået til den eneste seværdighed, som jeg rent faktisk har interesse i. Vi kom ikke engang ind i den, vi stod bare og gloede udefra. Hvor er det typisk.




Behøver jeg at forklare billederne? Er det ikke meget normale turist fotos?

*hugs* Katrine

Byvandring (Studietur)

Vi nåede lige at stille vores bagage på et af værelserne på Abigail's, hvor vi skulle sove i løbet af ugen i Dublin. Så skulle vi afsted på byvandring, hvor vi skulle se et par seværdigheder og høre et par fremlæggelser, der var forberedt hjemmefra. Fedt. Not.

Her skulle vi egentlig se et billede af en statue af en gammel, kedelig dame kalder Molly Malone. Ham her var godt nok mere spændende, så fik kun billeder af ham.


Det regner jo i den underlige by.. så her har vi min bedste veninde, der ser lidt øh.. utilfreds ud i hendes lilla regnslag? :)


Til sidst er et billede af en seværdighed. Wow. The Spire. En umådeligt kedelig stål pind i midten af Dublin. Den var der vist i stedet for en statue af en meget upopulær mand. Vi kunne vist heller ikke lide manden her i Danmark på grund af en eller anden brand eller bombning?

Kan i mærke min begejstring?

*hugs* Katrine

torsdag den 28. marts 2013

Ankomsten til Dublin (Studietur)

Det er vist tid til at vise nogle af de få billeder, som jeg rent faktisk fik taget, imens vi var I Dublin.
Jeg vil ligge ud med at vide jer, de 3 billeder, som jeg fik taget, da vi lige var ankommet. De er alle fra bussen. Bare fordi jeg er sådan en kæmpe taber.. hvorfor skulle jeg tage billeder, når alle de andre også gør? Hmm.. der er jo alligevel ingen (udover meget få), der ville posere på mine billeder. Her prøver jeg at indikere, at jeg er ret så upopulær.


På det første billede ser vi min bedste veninde.. der er ikke så meget andet at sige :)


Så synes jeg lige, at det var morsomt, at de havde røde cykelstier. Hvorfor har vi ikke det? :O


Til sidst er det ryggen af Sarah (til venstre) og Michelle (til højre). Der blev også taget billeder foran i bussen.. så det blev ikke til mere end lidt ryg.

*hugs* Katrine

Gammelt nyt :)

Jeg har vist fortalt jer, at jeg var blevet inviteret med til fest af min dejlige Alexander.
Festen var her d. 15 marts, så ja.. jeg er meget bagud, når jeg først fortæller jer om den nu.. jeg undskylder!

Først vil jeg lige vise jer, hvordan jeg så ud. Det er vist ret populært, så her er to billeder. Et med og et uden ansigt.. Jeg er ikke helt så prof. til at tage billeder af mig selv, i hvert fald ikke på den måde. Så de er ret akavede..



Kjolen er fra H&M, og den kostede kun 179 kr. Utroligt billigt i mine øjne. Blev også nødt til at købe nye sko.. men det er nu mere fordi, at Alexander havde misinformeret mig.. så jeg gik selvfølgelig i panik. Typisk.

Men aftenen forløb helt uden problemer og akavede situationer. Ville nu gerne have danset noget mere, men alle første gange er jo lidt underlige, er de ikke? Desuden var DJ'en noget så bims. Det var ikke lige, hvad jeg er vandt til. Musikken var ret stille, men god nok.

Vi tog hjem ret tidligt, den var vist kun 22:30 eller 23:30. Hvilken af dem husker jeg altså ikke..

*hugs* Katrine

onsdag den 27. marts 2013

Mørket er fremme - dagen er skredet..


Som nævnt i forrige indlæg, så var jeg til påskefrokost med en del af familien idag. Det var hos morfar og Lilian (som er morfars kæreste). Derudover kom jeg, min mor, moster, onkel, fætter og kusine.
På billedet er det moster, onkel og fætter + deres lille hund. Det er taget et af de smukkeste steder i den skønne by, hvor jeg nu engang bor.

Morfar og Lilian blev rigtigt glæde for de gaver, som jeg havde købt I Dublin til dem. Lilian fik en grydelap og en grillhandske med får på, imens morfar fik en øloplukker, der er formet som et mega glad får. Øloplukkeren er er magnetisk. Bare så han ikke smider den væk ;)

Det var virkelig skønt at se den jyske side af familien. Det er jo ikke så ofte, at man lige render ind i hinanden. Både på grund af afstanden og den pokker møg bro.

Nu skal jeg bare rydde op, slappe af og pakke til de næste par dage, hvor jeg skal hjem til kæresten og nyde livet <3

*hugs* Katrine

Bare en lille update :)


Der kom så lige et billede med idag.. kun fordi, at det ser så trist ud, når jeg kigger på bloggen, og der er tæt på ingen billeder. Det er for dårligt. Så værsgo!

Hvad sker der så på denne solskinsrige og iskolde onsdag?
Om under en time skal mor og jeg over til morfar, da alle dem fra Jylland er kommet forbi. Det vil sige, at min moster, onkel, fætter og kusine også er der. Det er vel en slags påskefrokost, eller det regner jeg i hvert fald med.. så jeg har taget kjole på... d:

Så skal min skønne kæreste til køreprøve, hvilket betyder, at mine fingre er helt kludret sammen af alle de krydser.
Men jeg ved, at han nok skal klare det godt <3

Det var bare lige et kort indlæg - nu skal jeg spille Runescape og slappe lidt af, inden vi skal  af sted.

*hugs* Katrine

søndag den 24. marts 2013

Min yndlingssang :D


Den her har været min yndlingssang så lang tid, som jeg overhovedet kan huske. Det er fra før, jeg vidste, hvad den handlede om. Jeg kunne jo ikke engelsk dengang.. jeg viste i hvert fald ikke, hvad "shake that ass" betød.. Den bliver bare aldrig dårlig! :D

En tankestrøm..

Der bliver lige smidt et indlæg op her sent søndag aften. Det er jo ferie, så tidspunkt betyder intet.. eller lidt gør det jo altid.. og jeg kan mærke at en tankestrøm er på vej.. skal vi byde den velkommen i indlægget eller skubbe den væk?

Det er lidt sådan det har været de sidste par dage. Skal jeg byde det velkommen eller skubbe det væk? Og her taler vi så om tristheden. Jeg troede virkelig, at den havde pakket sin kuffert og gået sin vej, men næ nej.. typisk mig. Jeg fejre altid ting for hurtigt..

Alt det her betyder så, at jeg har grædt en del. Jeg har ikke kunne snakke med nogen, dem/den jeg har hevet fat i har ligesom bare rystet på skuldrene. Jeg prøver ikke at tage det for tungt, for jeg ved godt, at mine hentydninger er enormt svage. Jeg er ikke den person der ber om hjælp. Jeg siger aldrig, når jeg har brug for at snakke. Det burde jeg nok, det ved jeg, men jeg kan ikke få mig selv til det.

For alt i verden vil jeg ikke virke svag, for svag er det sidste jeg er.

I det mindste er der lidt positivt ved det hele. Jeg har fundet ud af, hvor tristheden kommer fra. Det er ikke noget, som jeg føler, at jeg skal dele her på bloggen. Men to ord kan vel beskrive det meget præcist.

Fortid og identitet.

Nu sidder jeg så bare her på sengen med hårfarve i håret svøbt i et håndklæde, der er forklædt som turban på hovedet.. Fantastisk. Jeg var så glad inden, jeg fik sat mig ned.

Humørsvingningerne er meget mere pludselige end de plejer. Jeg kan gå fra at være den lykkeligste i verden til at ønske mig væk fra alt og alle på mindre end 5 sekunder. Det lyder ekstremt, og det er det også. Mest af alt er jeg forvirret.

Mit hjerte fortæller mig, at jeg er lykkelig. Min hjerne fortæller det modsatte.

*hugs* Katrine

lørdag den 23. marts 2013

Bye bye Dublin!

Ude godt - hjemme bedst.

Det har altid været sandt for mig. Jeg elsker at være ude at opleve, men det slår nu ikke det der med at være hjemme. Især ikke når det regner konstant, og vejret er fugtigt og lunkent. Føj. Så hellere en tør kulde her i Danmark.


Som i nok har forstået, så gik min studietur med 2.T til Dublin. Det var enormt hyggeligt, vi fik gået noget der føles som 15 marathoner, set en masse bras og set en masse pæne ting. Der var enormt billigt, så alle pengene blev brugt + små 20 euro, som jeg blev nødt til at hæve ekstra.

Nu skal jeg bare lige have fortalt alle, at jeg er kommet hjem igen.. Da jeg kom hjem igår, gik jeg bare i koma og afkoblede fra verden omkring mig.

Det var skønt!

Men nu er jeg hjemme, og det er tid til at vise jer massere af billeder af Dublin, folk og selvfølgelig ALT det jeg har købt! Tænker på at opdele det efter kategorier, da der virkelig er blevet købt meget.. faktisk så meget, at jeg var tæt på ikke at kunne have kufferten med hjem, da den var så tung.

*hugs* Katrine <3

lørdag den 16. marts 2013

Månedsdagsgave til kæresten ♥

I tænker nok, at det er da ordenligt dumt at ligge billeder ud af en gave... men næ nej! På det tidspunkt, hvor det her indlæg bliver udgivet, der har han selvfølgelig allerede fået den.

Vi har månedsdag idag, d. 16 marts <3



Jeg er en lille bitte smule i tvivl om gaven er for sød.. er den for piget? Er bamsen for meget? Jeg ved det ikke.. i hvert fald, så håber jeg, at han bliver glad.

Det er et Jensens Bøfhus gavekort til en frokost for to, som jeg har købt til ham. Så ja, jeg inviterer ham ud. Det er derfor, at der står "sig ja" på kortet. Nu har han bare at sige ja.. ej det er jeg også sikker på, at han gør.

Nu vil jeg forlade jer ingen - jeg skal i bad. For han har inviteret mig til fest i aften.

... og jeg har aldrig været så nervøs i mit liv!

*hugs* Katrine

torsdag den 14. marts 2013

Fredag, lørdag og søndag ♥

Hvad med et prøve noget nyt? Det her indlæg bliver i punktform!

1. Der er skriftlige terminsprøver imorgen. Fra 9:00 til 14:00. Det er 5 timer i en stinkende idrætshal.

2. Jeg skal til "maskebal", som så ikke er maskebal alligevel. Alexander inviterede mig til fest, som han først beskrev som galla, så som maskebal. Og igår viste det sig så, at festen i virkeligheden kun er lidt finere end hverdag. Forestil jer lige mig, der gik i panik og løb rundt!

3. Så skal jeg sove hos Alexander til lørdag <3

4. Jubiiiii! Så er det lørdag, og vores månedsdag! Her tager vi hjem til mig, hygger os og laver præcis, hvad vi har lyst til.

5. Alexander sover så hos mig til søndag <3

6. Det er vist tid til, at jeg skal lave en aflevering, som jeg ikke har haft tid til i løbet af ugen.

7. Der skal desuden pakkes til studieturen!

8. Så bliver der spist aftensmad, og Alexander skal hjem igen :(

9. Puttesove - tidligt i seng!

- - - - - - - - - -

Så der bliver altså ikke flere indlæg før, at jeg kommer tilbage fra studieturen.. hvis i er heldige kommer der måske lige en opdatering søndag aften!

*hugs* Katrine

Siden sidst :) ♥

Der er sket en helt masse siden sidst, jeg smed et indlæg op på bloggen.. men jeg kommer nok til at fokusere på tirsdag.
Og så tænker du sikker: "Hvad skete der i tirsdags?"

Jo nu skal i bare høre. Tirsdag var fantastisk <3

Efter skole tog jeg hjem til skønne Alexander. Som i efterhånden nok er forstået, så er han min kæreste. Han havde vist glemt at informere hans mor om, at jeg kom med hjem. Heldigvis var hun rigtigt sød omkring det. Hele hans familie er utroligt sød!

Tiden gik så hurtigt. Det er møg irriterende. Vi nåede lige at putte lidt, så skulle vi spise. Derefter puttede vi noget mere, så en film. Eller rettere sagt, vi så det meste af en film. Så skulle jeg hjem af. Det var jo en helt normal og dum onsdag bagefter..

Jeg havde købt enormt dyr chokolade fra Peter Beier med til os og filmhyggen.. det skuffede mig ret meget, at vi ikke nåede at dele den. Han fik den, og han lovede at gemme en chokolade dinosaur og en karamel trøffel til mig.. (:

Godt nok sluttede dagen ikke så fantastisk, da han valgte at blive hjemme i stedet for at køre med, da jeg skulle hjem. Der kom da også et par tårer, da jeg kom under dynen. Typisk mig at være så overfølsom, men der er jo ikke så meget, jeg kan gøre ved det.
Vi fik dog ordnet det hurtigt <3

- - - - - - - - - - -

Så kom onsdagen.. åååha!

Historie var fantastisk, idræt var power yoga, matematik var enestående. Og jeg er ikke engang sarkastisk. Jeg elskede virkelig den matematiktime. Jeg følte mig på toppen af verden. Der blev lagt ud med, at det her emne var enormt svært og bla bla bla.
Jeg fattede alt! Det var så nemt!

Derefter tog jeg til Roskilde, hvor jeg mødte mor. Vi kom lige forbi Tiger, hvor jeg fandt en del af gaven til en veninde fra klassen, der bliver  18 år på mandag.
Så videre til Danske Bank, hvor der selvfølgelig var rod i alt. Heldigvis kom jeg derfra med de euro, som jeg skulle bruge alligevel.

Ind i bilen og af sted til Ro's Torv. Der fik jeg købt mig to par bukser, nu hvor jeg havde formået at ødelægge ALLE mine andre par. Flot Katrine!
Jeg fik også købt resten af gaven til hende veninden.

- - - - - - - - - - -

Endelig kom jeg hjem igen omkring kl. 19:00!

Så læste jeg op på matematik, hjalp en anden veninde med lektierne, skrev med dejlige Alexander og gik så i seng, hvor jeg snorkede lystigt derudaf.

*hugs* Katrine

søndag den 10. marts 2013

Nye bøger! :D


Jeg har lige fire helt nye bøger, som jeg endnu ikke har vist jer. De er blevet købt over to gange - og i sidste måned.. så ja, jeg er ret bagud. Men hellere sent and aldrig, ikke?

De er alle på engelsk, paperback og chick-lit. Hvilken pige med respekt for sig selv elsker ikke lidt feel-good chick-lit?


Den første er A Walk In The Park, der er skrevet af Jill Mansell. Udfra bagsiden, så skulle den her bog være en hæsblæsende kærlighedshistorie. Præcis, som jeg kan lide det. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme igang med den her!


Okay. I Heart London af Lindsey Kelk var lidt en klumpe-dumpe-køb. Det er åbenbart en 5'er. Jeg købte den kun fordi ekspedienten sagde, at det var en 2'er. Ej altså!!


I Heart Vegas af Lindsey Kelk skulle så forestille at være 1'eren. Men næ nej. Endnu engang løg den forbandede ekspedient. Det er så 4'eren.
Det betyder så bare, at jeg skal have købt tre andre bøger inden, at jeg kan komme igang med dem her.


Den her er klart perlen af de fire. Bare kig på den!
One Hundred Names af Cecelia Ahern. Den her bog er skrevet af en af mine yndlingsforfattere - hun formår altid at efterlade mig med tårer ned af kinderne, når jeg afslutter læsningen af en af hendes værker. Det er fantastisk.

Knussere Katrine :)

fredag den 8. marts 2013

Sidste weekend ♥

Jeg har slet ikke fortalt jer om sidste weekend. Det er under alt kritik. Jeg påtager mig skylden og siger ydmygt undskyld. Jeg er stresset. Jeg er forelsket. Tiden er knap. Ikke flere undskyldninger nu.

Gæt hvem der kom og besøgte mig fredag til søndag? Jaa, i gættede rigtigt! Det gjorde ham min skønne kæreste. Han kom sent søndag aften, og så puttede vi hele aftenen/natten, indtil jeg faldt.. hvilket åbenbart skete ret hurtigt, synes han.
Han var bare så dejligt at ligge helt tæt på, at jeg umuligt kunne holde mine små øjenlåg åbne mere.

Det var jo første gang, at vi var sammen i mere end et par timer. Første gang, at vi sov sammen!

Jeg er så positivt overrasket over, at jeg på ingen måde blev træt af ham. Mit hjerte ved åbenbart, at han er lige noget for mig. Det er ellers utroligt svært for mig ikke at længes efter alenetid, når jeg har været social i længere tid. Men ham her kan jeg være sammen med non-stop. 

Han er vidunderlig.

Tiden gik så hurtigt. Vi spillede Logik for begyndere - jeg vandt! Men han var tæt på at indhente mig, den ære skal han have. Jeg er jo trods alt mester til det spil.

Vi drak kakao og spillede Runescape. Vi så sjove tegneserieting på internettet, men i virkeligheden kiggede jeg mere på ham end på dem. Shh, det må i ikke fortælle ham!

Selvfølgelig puttede og kyssede vi hele tiden. Umuligt at holde fingrene fra hinanden.

Og så er han bare så smuk. Det ord passer bare så utroligt dårlig på en dreng, men det er ham altså. Hans hud har en slags glød, totalt mørkt hår (hah, det er jo også min yndlings), de grønneste øjne jeg nogensinde har set. Jeg bliver fuldstændigt suget ind i dem, når jeg kigger i dem. Og så er de omringet af de længste, sorte øjenvipper. Wow.

Så er der selvfølgelig de store, buskede øjenbryn. Hahah, men de skal jo være der.

Selv hans næse er fin, lille og flot formet.

Hans smil er noget helt for sig selv. Forestil jer snorelige, hvide tænder. Fyldige, bløde læber. Kæmpe smil, der fylder hele ansigtet. Fantastisk.

Og skæg. Jeg elsker ansigtsbehåring, det er efterhånden ingen hemmelighed. Det er dejligt at røre ved. Følelsen af skægstubbe imod ens kind. Det giver kuldegysninger - de gode af dem!
Hans skægstubbe er bare så bløde, intet der stikker. Det er ret fænomenalt.

Alt på ham er blødt.

Jeg kan ikke vente med at se ham igen!

Døre. Han åbner dem. Det er mindblowing. Han har manerer, som ikke før er set hos en fyr i nutiden.

Jeg er den heldigste i hele verden, og så kan alle andre bare rende og hoppe! <3


Tusind bamsekrammere, Katrine :)

Min nye pung d:

Først skal det lige siges: Fuck engelsk.

Når det nu er sagt, så har jeg fået en ny pung. Den er super lækker. Ikke bare flot, men lækker. Ikke kun designet, men også materialet. Det hele er så luksus!



Når man så åbner den (den har en ret standard magnet-lukke-dims), så ser den sådan her ud inden i.


Men hvad er der så egentlig i den af plads?
- To rum til sedler og kvitteringer
- Et lynlås rum til mønter
- To "harmonika" folder til bl.a. medlemskort og rabatmærker
- Seks pladser til plastikkort
- Et "vinduerum", som så er perfekt til Hypercard

Den er næsten helt perfekt for mig, det eneste der mangler, er et lidt større rum til mønter. Men hvad pokker. Jeg køber en sparebøsse og ligger alt under 5'ere i.. så kan jeg spare op til.. et eller andet :)

Massere af krammere, Katrine

mandag den 4. marts 2013

New in: Dear John (the book)


Yup.. I just received another book.

This time it's Dear John by Nicholas Sparks. A lot of you have probably already seen the movie (and you loved it of course!). The movie is one of my favorite - it never fails to make me cry rivers.

I won't give you the backside text this time.. you can Google it if you want to know what it's about. 

I'll write a review when I get around to actually reading the book. I hope it'll be soon though.

Now I'll play some more Runescape.

*hugs* Katrine